Elke zending
-20%

Elke maand een literaire bestseller met direct 20% korting

Lees je graag boeken zoals De vliegeraar, Het negerboek, De schaduw van de wind of De kunst van het velspel? Of lees je graag auteurs als Anna Enquist, John Irving of Charles Lewinsky? En wil je de mooiste boeken van het moment lezen? Schrijf je dan in voor deze serie. De 6 verschillende boeken bieden een breed palet van niet ontdekte pareltjes zoals Dandy uit het Noorden tot prachtige bestseller auteurs zoals Khaled Hosseini.

Deze boeken zijn vers in het voordeelassortiment en mogen wij direct met 20% korting aanbieden!

Jouw ledenvoordeel

  • Profiteer direct van 20% korting op elk boek
  • Gedurende de looptijd gelden de serieaankopen als kwartaalafname. Stop je met een serie? Geen probleem let wel dat je dan elk kwartaal een afname doet.
  • Je kunt de toezending op elk gewenst moment beëindigen

Bestel de 6-delige serie

Klantnummer
Postcode
E-mail

Dandy Uit Het Noorden

Dandy uit het noorden vertelt het verhaal van het jonge bouwkundige genie Sverre en zijn eerste liefde, een Engelse bouwkundestudent, in de eerste decennia van de twintigste eeuw. Na het afronden van hun studie verhuizen de twee naar Wiltshire in het zuiden van Engeland, waar het leven minder idyllisch blijkt te zijn dan Sverre had gehoopt. De inmiddels overleden vader van Sverres geliefde, Lord Manningham, heeft niet alleen zijn titel, maar ook de verantwoordelijkheid over zijn enorme landgoed nagelaten aan zijn enige erfgenaam. Terwijl Londen nog steeds in de greep is van het proces tegen Oscar Wilde, mengen de twee dandy's zich met bohemiens en kunstenaars, onder wie de excentrieke leden van de Bloomsbury-groep. Maar zij weten nog niet dat er weldra een oorlog zal uitbreken die Sverres onschuldige wereld vol schoonheid en kunst voorgoed zal veranderen. Dandy uit het noorden is het tweede boek in de reeks De grote eeuw, maar is ook zonder kennis van het eerste deel, Bruggenbouwers, te lezen. Jan Guillou is zonder twijfel de populairste schrijver van Zweden. Van zijn boeken werden alleen daar al meer dan tien miljoen exemplaren verkocht, en zijn werk is vertaald in meer dan twintig talen. Zijn nieuwe reeks De grote eeuw is Guillous meest ambitieuze literaire project tot op heden. Bruggenbouwers stond al in de eerste week na verschijning op nummer 1 in de Zweedse bestsellerlijst, en werd een internationale bestseller. Over Bruggenbouwers: 'Twee nietige mensen tegen het decor van de grote wereldgeschiedenis. Dat gegeven vormt de epische reikwijdte van dit majestueuze boek. In deze breed uitwaaierende roman bespeelt Guillou talloze registers. Hij ontpopt zich als historicus én romancier, als psycholoog én als kenner van de Europese geschiedenis.' kester freriks, nrc handelsblad 'Goed gedocumenteerd epos. (...) Guillou verstaat de kunst van het vertellen. Zijn verhalen over de olifantenjacht zijn even meeslepend als die over een aartsmoeilijke brugconstructie. In die zin is Bruggenbouwers een echte pageturner.' trouw