De zeven zussen deel 8 atlas pa salt

De zeven zussen deel 8: Atlas: het verhaal van pa Salt

Goed nieuws voor alle trouwe fans van de zeven zussen serie! Ondankt het overlijden van Lucinda Riley verschijnt het eerder aangekondigde deel 8 in het voorjaar van 2023. Deel 8 zal worden geschreven door haar zoon Harry Whittaker. Moeder en zoon werkten eerder al samen aan de kinderboeken in de Beschermengel serie. Het was uitdrukkelijk haar wens dat Harry het verhaal zou voortzetten in het geval van haar overlijden. Lucinda Roley heeft voor haar overlijden al een aantal belangrijke passages van het achtste boek geschreven. Daarnaast heeft zij gedetailleerde aantekeningen gemaakt over het plot. Hiermaa kan haar zoon het verhaal voortzetten zoals Lucinda Riley dat voor ogen had. Voor het overlijden van Lucinda Riley liet zij in een videobookschap weten dat er niet 7 maar 8 delen verschijnen in de zeven zussen serie. In de video vertelt ze dat de verhalen van De zevende zus en Pa Salt met geen mogelijkheid in één boek gebundeld konden worden. Na het inleveren van het zevende deel over de missende zus, is ze dan ook meteen gestart met het schrijven aan deel 8.

Het verhaal van de zeven zussen deel 8

In het 8e boek genaamd Atlas: het verhaal van Pa Salt wordt het verhaal van de mysterieuze Pa Salt omschreven. Na vele aanwijzingen en mysteries omtrent Pa salt hopen we wij eindelijk antwoord te krijgen op al onze vragen. WIe is Pa Salt precies? Is hij wel daadwerkelijk overleden?

Wanneer verschijnt de zeven zussen deel 8?

Op dit moment is er nog geen releasedatum bekend. De eerder aangegeven planning voor het 8e boek was voor volgend jaar 2022 maar is nu verschoven naar voorjaar 2023. Zodra wij meer weten updaten we ons blog. Het boek is vanaf nu te pre-orderen.