Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer
Nu 10% korting op alles! Ook op nieuw verschenen boeken Actievoorwaarden

10% korting op alles!

Actievoorwaarden:
In verband met de gereglementeerde boekenprijs geven we geen korting op boeken waarop al korting wordt gegeven.
Je ziet je korting in de winkelmand nadat je bent ingelogd.

Aangekomen!

na een maagverkleinende operatie

We worden te dik. De noodbel luidt: bijna 50% van de Nederlandse bevolking is te dik. Een lager percentage van deze groep mensen lijdt aan Obesitas. Of nog erger: aan Morbide Obesitas. Wanneer alle diëten zijn uitgeput, is er toch nog een oplossing voor alle problemen! Een maagverkleinende operatie. Overgewicht verdwijnt als sneeuw voor de zon. Jaarlijks ondergaan duizenden mensen een operatie met als doel: het verliezen van gewicht. Is dit dan écht zo'n wonderbaarlijke manier om af te vallen? Bestaat er een mogelijkheid om voor de rest van je leven vrij te zijn van overgewicht? Het antwoord is kort: NEE! Een operatie met als doel gewicht verliezen is niet alleen een zware ingreep, een operatie is ook geen tovertruc. Een operatie is niets meer of minder dan een hulpmiddel. Maar zelfs een hulpmiddel hoeft niet te leiden tot dat slanke postuur waar je van droomde.
In dit boek komt de andere kant van deze operaties in het daglicht. Wat, als blijkt dat een maagverkleinende operatie op termijn niet werkt? Wat, wanneer blijkt dat je zelfs weer aankomt? Is het dan afgelopen met de wens op een normaal postuur? Nee.

In dit boek alle informatie die verder reikt dan de 'succesverhalen'. Onderbouwd door artsen, tal van disciplines die beroepsmatig iedere dag te maken hebben met mensen die geen 'succesverhaal' hebben. Interviews met lotgenoten.

Hoe ervaren zij hun leven met een maagverkleining die niet altijd het gewenste resultaat geeft. Een boek dat juist start op het moment wanneer de 'mooie verhalen' stoppen.

Een maagverkleinende operatie kan een goede oplossing bieden. Maar kent geen garanties.
Zet op boekenlijstje
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
Prijs17,95
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
Prijs17,95

1 - 2 Weken

Beoordeling lezers
  • 0 sterren
  • Auteur(s) : Annette Born
  • Uitgeverij : Lecturium
  • ISBN : 9789048441167
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : Paperback
  • Verschijningsdatum : 24-02-2017
  • Afmetingen : 202 x 200 x 11 mm.
  • Gewicht : 450 gr.