Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer
Brené Brown:

Brené Brown:

'Er echt bij horen vraagt niet van ons dat we veranderen wie we zijn. Het vraagt juist van ons dat we zijn wie we zijn.'

Lees meer

Boekennieuws

Boeken voor een gezonde levensstijl

Met deze mooie selectie boeken raak jij je overbodige kilo's weer kwijt!

Lees meer

Nieuw

Nu alvast reserveren

Body & Mind

Op zoek naar nieuwe manieren om gezonder te leven en te eten? Zoek dan niet verder. Hier vind je alle boeken die met persoonlijke ontwikkeling te maken hebben. Van zelfhulpboek tot killerbodydieet, van kleurboek voor volwassenen tot bucketlist. Allemaal vol fijne tips en advies die je inspireren en motiveren. Om je op weg te helpen, hebben we onze favorieten op een rijtje gezet. Wat wordt jouw volgende boek?

Body & Mind boeken online bestellen - BookSpot.be

Body & mind is de ideale categorie wanneer je graag boeken leest over (innerlijke) rust, verdieping en ontwikkeling. Perfecte lifestyle boeken! Als je alles wilt weten over bewustwording, bijvoorbeeld qua dieet & voeding, maar ook over onderwerpen als psychologie, fitness & conditie, relatie & liefde of je persoonlijke ontwikkeling. Tussen de selectie van ruim 148 000 titels uit deze categorie vind je boeken waar je van kan leren, maar waardoor je ook heerlijk kunt ontspannen en plezier beleven. 100% inspirerende titels gegarandeerd!

In ziekte en gezondheid

Wist je dat we zomaar eens tientallen jaren aan ons leven zouden kunnen toevoegen als we gezonder leven? Meer bewegen, minder drinken en stress vermijden: zomaar enkele belangrijke aspecten van een gezonde lifestyle. Maar hoe pak je het aan en hoe houd je het vol? In deze categorie daarom allerlei boeken over ziekte én gezondheid, vol met duidelijke theorie, maar ook met zinvolle en praktische tips en adviezen. Voor mensen die serieus aan de slag willen, maar ook voor mensen die bijvoorbeeld gezond koken en bewegen ontzettend leuk of juist ontspannend vinden.

Vind het boek waarvan je niet wist dat je het zocht

Heb je al een idee tussen welke onderwerpen moet zoeken om het voor jou perfecte boek te vinden? Of ben je nog op zoek naar inspiratie, tips en adviezen? Ook dan kunnen we je helpen. Want naast een lijst met de nieuwste titels, willen ook de medeliefhebbers van deze categorie boeken graag hun favoriete titels met je delen! Wie weet vind jij dus binnenkort het boek waarvan je niet wist dat je het zocht.