Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Deon Meyer - Thrillercollectie

Bookspot aanbod: alle vijf de Bennie Griesselthrillers samen in één luxebox!

Bennie Griessel is de rechercheur die worstelt met drank en verslaving maar die de ingewikkeldste moordzaken niet schuwt, gedreven door maatschappijkritiek en zin voor recht. Meyer schreef deze vijfsterrenthrillers in een tijdspanne van elf jaar. Hij nam er zijn tijd voor maar beter heb je ze niet.

Duivelspiek:
Wie is de mysterieuze persoon die het recht in eigen hand neemt? De anonieme wreker die in de pers al snel de bijnaam Artemis krijgt, omdat een getuige een vrouw met een speer meent te hebben gezien op de plek waar een vermoorde pedofiel is gevonden?

13 uur:
Wanneer een Amerikaanse rugzaktoeriste in Kaapstad verdwijnt en politici in paniek raken over het beschadigde imago van de stad, krijgt inspecteur Bennie Griessel de taak om de jonge vrouw terug te vinden. De keuze voor Bennie is allesbehalve oncontroversieel, want zijn alcoholprobleem is alom bekend, en zijn carrière is na 25 jaar bij de politie nagenoeg tot stilstand gekomen.

7 dagen:
'Ik zal elke dag een politieman neerschieten totdat jullie de moordenaar van Hanneke Sloet hebben gearresteerd.' Kort nadat de SAPS, de South African Police Services, deze dreigmail heeft ontvangen, wordt een politieman door een sluipschutter neergeschoten. Bennie Griessel krijgt ogenblikkelijk de opdracht de zaak-Sloet te heropenen.

Cobra:
Het bloedbad bij het luxe gastenverblijf in Franschhoek is het werk van een professional: drie slachtoffers, drie perfecte hoofdwonden. En niet alleen de mysterieuze spugende cobra op de kogelhulzen en het onvermijdelijke mediacircus dat op deze moorden zal volgen zijn voor kapitein Bennie Griessel een voorbode van grote problemen. Twee van de slachtoffers blijken namelijk elitesoldaten.

Icarus:
Het lichaam van Ernst Richter, internetondernemer en oprichter van de controversiële website Alibi.co.za, wordt aangetroffen in een ondiep graf in de zandduinen vlak bij Parklands. Hij werd sinds een maand vermist.

Niemand binnen de politiemacht wil de zaak aannemen vanwege de politieke consequenties voor de betrokkenen én de onherroepelijke mediatsunami die zal volgen op de moord op een persoon zo omstreden als Richter. En dus mag de speciale eenheid 'de Valken' ermee aan de slag.
Zet op boekenlijstje
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
Prijs37,50
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
Prijs37,50

3 - 5 Werkdagen

Beoordeling lezers
  • 5 sterren
  • Auteur(s) : Deon Meyer
  • ISBN : 8718546522949
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : Box
  • Verschijningsdatum : 01-01-2017
  • Tags : Rechercheur, Politie, Moord, detective
  • Afmetingen : 220 x 143 x 140 mm.
  • Gewicht : 550 gr.