Huis, tuin & dier

Klussers, spotters en dromers halen hun hart op bij onze collectie huis & tuin boeken. We hebben een breed en eclectisch assortiment voor je samengesteld, dat verder gaat dan de interieurstyling van je huis. Verder gaat dan een ideale hand-out van een doe-het-zelf-verbouwing. We nemen je mee naar Nederlandse bossen. Vertellen je over de mooiste vogels. Of de grappigste huisdieren. Want huis & tuin mag je best in de breedste zin van het woord opvatten. Dat maakt onze collectie boeken juist zo divers.

Ben jij altijd bezig met het inrichten van je huis? Is tuinieren je grootste hobby? Doe jij het liefste inspiratie op door te bladeren door allerlei huis- en tuinboeken? Dan is het maar goed dat je BookSpot hebt gevonden! Met bijna 2300 boeken in ons assortiment kun jij zeker je hart ophalen. Met interieurboeken vol regels en tips die je leren hoe je je woning smaakvol kunt inrichten. Met titels vol doe-het-zelf ideeën. Met inspirerende verhalen voor alle natuurliefhebbers. En met boeken die je stap-voor-stap leren hoe jij je eigen moestuintje kunt verbouwen. Met een complete tuinplanten encyclopedie voor de echte pro. Lekker lezen dus, en daarna zelf aan de slag. Of gewoon fijn wegdromen, dat mag natuurlijk ook.

Voor klussers, spotters en dromers

Voor mannen en vrouwen. Voor jong en oud. Voor beginners en gevorderden. Voor de vogelspotters, de spotters, verzamelaars en dromers. Er is voor iedereen een mooi boek te vinden. En bij het vinden van dat mooie boek, daar helpen we natuurlijk graag bij. Misschien weet je al precies wat je zoekt, misschien ben je op zoek naar een nieuwe ‘ontdekking’: kijk dan eens naar onze best verkochte boeken of de recensies van andere klanten van BookSpot: zij vertellen je graag wat zij nou echt mooie titels vonden. Ook hebben we een verrassende huis & tuin Top 20. Wie weet wat voor inspiratie je op doet!