Kalenders & agenda's

Handig die apps op je telefoon om je agenda of kalender bij te houden. Maar soms is een papieren variant veel fijner. Persoonlijker. Nostalgischer. Of je nu voor een Loesje scheurkalender gaat of een Moleskine notitieblok: jij vergeet nooit meer een verjaardag of note-to-self met deze fijne offline exemplaren. Psst: zoek je soms een leuk cadeautje? Dan hebben we een paar fijne cadeautips voor je.

Kalenders en agenda’s online bestellen - bookspot.be

We doen tegenwoordig bijna alles online. Ook als het aankomt op het bijhouden van je agenda.  Echter kennen we het allemaal wel: telefoon kapot of gestolen of de pincode compleet vergeten. En weg is al je data. Inclusief de agenda. Niet gek dus dat nog steeds veel mensen de voorkeur geven aan een papieren agenda of kalender. Een persoonlijk boekje, met karakter en een tikkeltje nostalgie. En zeg nu zelf? Stiekem is het toch hartstikke leuk om een jaar later nog eens door je oude agenda te bladeren en te zien wat voor leuke dingen je allemaal hebt gedaan. Bij BookSpot houden we nog van de charme en overzichtelijkheid van de ‘offline’ agenda of de verjaardagskalender op het toilet. In ons assortiment vind je daarom de allerleukste exemplaren op een rijtje!

Agenda of scheurkaleder: Lekker bladeren!

Van scheurkalenders tot verjaardagskalenders, complete familieplanners, en (school)agenda’s in allerlei thema’s: je vindt ze allemaal bij BookSpot. Vaak niet alleen voor de afspraken, maar ook voor het bijhouden van adresgegevens, telefoonnummers, notities of simpelweg ter inspiratie. Vaak zijn deze boekjes namelijk gevuld met de mooiste plaatjes, weetjes, wijsheden of praktische tips. Kortom: iedere dag opnieuw een feestje om doorheen te bladeren. Op onze website vind je de best verkochte items, evenals de best beoordeelde exemplaren: een agenda of kalender moet immers vooral ook praktisch en overzichtelijk ingedeeld zijn.