Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Bakboeken

Van je eigen verse brood tot de allerlekkerste hartige taart. Bakken is leuk. En bakken kun je leren! Wat voor baksel je ook wilt maken: er is gegarandeerd een bakboek over geschreven. Bakboeken voor mensen die gezond willen bakken. Of gewoon even ongegeneerd willen smullen. Want bij sommige dagen hoort gewoon gebak. Van koek tot brownie, cake, pizza, quiche en macaron. Met klassiekers en originele recepten uit alle uithoeken van de wereld. Kies je zalig zoet of ga je voor heerlijk hartig? De oven wordt je nieuwe beste vriend. Alle kookboeken die jou leren bakken? Je vindt ze bij BookSpot. Dit zijn de exemplaren die niet bij je in de kast mogen ontbreken.

De kunst van het bakken – zo onder de knie!

Thuisbakkers opgelet! Wat wil je weten? Meer over ingrediënten? Baktijden? Technieken? Temperatuur? Benodigde materialen? Of gewoon alle bakgeheimen leren kennen? Wordt geregeld. Dankzij deze overzichtelijke handleidingen leer je alles stap voor stap. Onze bak kookboeken zijn helder omschreven. Met duidelijke foto’s bij de teksten. Van basis tot topping. Van kneden tot rijzen. Van gist tot brood. Van beslag tot cupcake. Met oneindig veel tips. Handig, lekker, leerzaam en inspirerend. Gewoon goede kookboeken over bakken dus. Wat wordt jouw nieuwe bakbijbel?  

Filters

Filters

  • Meer Levertijd  

Valli Little

Valli Little is food director van de Australische delicious. Zij kookt als geen ander wereldmenu’s die iedereen inspireren en staat garant voor een eenvoudige voorbereiding in de keuken én verbluffende resultaten op tafel. Niet voor niets is de Nederlandse delicious.-redactie fan van haar!

Lees meer

Robert van Beckhoven

Robèrt van Beckhoven (Oisterwijk, 11 juli 1961) is een Nederlandse bakker, patissier en presentator. Van Beckhoven is de enige persoon in Nederland die zowel de titel Meester Patissier als Meester Boulanger draagt.

Van Beckhoven werd geboren als zoon van een banketbakker in Oisterwijk. Na de lagere school ging hij naar de MAVO in Tilburg. Daarna volgde hij een bakkersopleiding aan het ROC in Eindhoven.

In 2012 kreeg Van Beckhoven bekendheid als presentator van de kinderprogramma's CupCakeCup en CupCakeKlas. In 2013 was hij jurylid van het televisieprogramma 'Heel Holland Bakt'. Robèrt geeft advies op het gebied van patisserie en deelt zijn kennis en passie tijdens workshops en in zijn kookboeken.

Lees meer

Rutger van den Broek

Rutger van den Broek bakt al van kinds af aan, het is hem letterlijk met de paplepel ingegoten. Als kind zat hij bij zijn moeder op het aanrecht om alles mee te kijken en te proeven en hielp zijn vader met het jaarlijkse oliebollenbakken in de schuur.

In de zomer van 2013 heeft hij de eerste serie van het populaire Omroep MAX-programma Heel Holland Bakt gewonnen. Inmiddels heeft Rutger al meerdere bakboeken uitgebracht. Daarnaast geef hij nog regelmatig bakworkshops, bakdemo’s, ontwikkelt hij in opdracht bakrecepten en jureert hij bij bakwedstrijden.

Wanneer hij niet als recoveryverpleegkundige in het ziekenhuis werkt, staat Rutger het liefst te bakken.

Lees meer

Linda Collister

Linda Collister is een ervaren kok en bakker. Linda heeft haar koksopleidingen gevolgd aan L'Ecole de Cuisine La Varenne in Parijs en Le Cordon Bleu in Londen.

Linda is de auteur van twee enorm populaire boeken over chocola: Chocolate Baking en Heavenly Chocolate. Ze heeft ook nog drie toonaangevende kookboeken over bakken op haar naam staan. Er zijn van haar kookboeken wereldwijd al meer dan 500.000 exemplaren verkocht.

Lees meer

Merijn Tol

Merijn Tol is culinair journalist en bekend van onder andere delicious. magazine en Viva. Ze heeft veel gereisd samen met Nadia Zerouali en in ieder land de culinaire tradities geleerd van de locals. Thuis ontwikkelden ze met deze traditie als basis eigentijdse spannende nieuwe recepten.

Lees meer