Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer
Nu 10% korting op alles! Ook op nieuw verschenen boeken Actievoorwaarden

10% korting op alles!

Actievoorwaarden:
In verband met de gereglementeerde boekenprijs geven we geen korting op boeken waarop al korting wordt gegeven.
Je ziet je korting in de winkelmand nadat je bent ingelogd.

Recent verschenen

Boekennieuws

persoonlijke inzichten, ervaringen en kennis van specialisten

De best gerecenseerde kunstboeken in de media

Nu alvast bestellen

Kunst & Cultuur

Titels vol beleving, gevoel en passie. Dat vind je terug in onze boekwinkel met kunst en cultuur. Boeken over beeldende kunst, kunstgeschiedenis en architectuur. Maar ook film, theater en muziek. Boeken die je raken. Fijne biografieën van muziekiconen van Nederlandse en buitenlandse bodem. Je merkt: ons aanbod is groots en meeslepend. Net zoals de inhoud.

Kunstboeken & cultuurboeken online bestellen - BookSpot.be

Ben jij helemaal verzot op kunst en cultuur en alles wat met die onderwerp te maken heeft? Of jij hier nu interesse in hebt omdat je een studierichting volgt of werk hebt in deze sector of omdat het simpelweg één van je hobby’s betreft: je bent bij BookSpot aan het juiste adres. Bij ons vind je namelijk een groot assortiment met meer dan 9.000 kunstboeken! Genres waar je uit kunt kiezen zijn o.a. kunstbiografieën, kunstgeschiedenis, fotoboeken, schilder & beeldhouwkunst, muziek en vormgeving & design. Alles wat je je wenste en nog meer dus! Maak kennis met voor jouw onbekende cultuur- en kunststromingen, droom weg bij de schilderijen van het Louvre of leer alles over het leven van Johnny Cash. Het kan: kies vandaag nog jouw favoriete titels!

Wat wordt jouw nieuwe kunstboek?

Of je nu op zoek bent naar inspiratie voor een fijn dagje uit met een bezoek aan een museum of tentoonstelling. Of je nu op zoek bent naar inspiratie om je huis nieuw in te richten. Of je nu gewoon lekker wil bladeren tussen bijzondere foto’s uit je geboortejaar. Overal is een mooi boek voor te vinden. Je raakt niet uitgekeken en -gelezen! Dat snappen we bij BookSpot maar al te goed. Het maakt het maken van een keuze niet altijd makkelijker. Daarom helpen we graag. Doe inspiratie op door de best verkochte items te bekijken, of door reviews te lezen van medeliefhebbers van kunstboeken. Op zoek naar iets bijzonders? Onze redactie stelde een top 20 voor je samen met verrassende titels! Zo wordt het uitzoeken van je nieuwe boek nog nét een stukje leuker.