Verhalenbundels & columns

Ben jij op zoek naar mooie verhalenbundels of columns? Bookspot heeft een breed assortiment aan échte klassieke verhalenbundels, maar ook als je op zoek bent naar nieuwe verhalenbundels of columns ben je hier aan het juiste adres!

Nieuwe verhalenbundels en columns

De nieuwe verhalenbundel van Jan Brokken, genaamd Zeedrift, neemt de lezer mee op een bijzondere reis naar metropolen en kleine eilanden, van Guatemala tot Umbrië en van de Antillen tot de Zuid-Hollandse eilanden. Ook het boek Zin in het allerdaagse van Peter Henk Steenhuis, over hoe mensen de zin van het leven ervaren in het alledaagse, is heel populair.

De beste verhalenbundels en columns

In de verhalenbundel Die ene leerling van Rik Kuiper lees je de opwekkende en aangrijpende verhalen van docenten die vertellen over die ene leerling die hun kijk op het onderwijs voor altijd veranderde.

Ben je op zoek naar een boek die het helpt met het leren van de Nederlandse taal? Het Stoplicht van schrijver Piet de Kleijn helpt wereldwijd anderstaligen lezen in het Nederlands.

Schrijvers verhalen bundels en columns

Jan Wolkers, behalve zijn bekende Turks Fruit ook diverse columns geschreven, zoals De Weerspiegeling.

De scherpste en populairste columnist van Nederland is waarschijnlijk Youp van ’t Hek. Heb je zijn column Driftkakker al gelezen?

Martin Bril was een van de succesvolste schrijvers van Nederland en bereikte met zijn colums in de Volkskrant dagelijks vele honderdduizenden lezers. Hij schreef het boek Buurtgeluiden, dat nog steeds veel gelezen wordt. 

Verhalenbundels voor de jeugd

Behalve verhalenbundels voor volwassenen, hebben we ook mooie verhalenbundels voor kinderen. Bijvoorbeeld De ergste juffen en meesters van de wereld van David Walliams. Tien grappige en ondeugende verhalen over meesters en juffen, die nog veel erger zijn dan de grootste ettertjes uit de klas. zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.

Of het boek Tien toffe verhalen van Liz Pichon. Wereldwijd Liz Pichon verweeft haar humoristische verhalen met haar inmiddels onmiskenbare zwart-wit-illustraties.