Romans

Dit genre is het meest geliefd en dus het meest gelezen. Jaarlijks verschijnen er duizenden nieuwe romans. Van feelgood verhalen, tot romantiek en literaire romans. We genieten er net zo van als jij. Wij hebben onze romans onderverdeeld in duidelijke subgenres. Zo vind je al snel het boek waar je van houdt.

Romans top 10

Heb je nog geen keuze kunnen maken? Laat je dan inspireren door één van onze top 10 lijstjes, zoals de roman boeken top 10 en de historische romans top 10.

Nederlandse en Belgische romans

Ben je op zoek naar romans van eigen bodem? Wij hebben de absolute klassiekers uit Nederland, zoals De ontdekking van de hemel van Harry Mulisch, De weduwnaar van Kluun, Het huis van je moskee van Kader Abdolah, De avonden van Gerard Reve, Terug naar de  kust van Saskia Noort. Enkele Belgische romans die je bij ons kunt vinden: De oogappel van Luc Boudens, Het verdriet van België van Hugo Claus, De opgang van Stefan Hertmans en Wildevrouw van Jeroen Olyslaegers.

Romans | Online boeken bestellen – bookspot.be

Lezen verruimt je wereldbeeld. Het lezen van goede romans geeft je nieuwe inzichten. Een echte leesfanaat weet als geen ander hoe het is om zich helemaal mee te laten slepen in de inspirerende, romantische of spannende romans van een favoriete schrijver. Waar de een kiest voor een boek dat lekker wegleest, vindt de ander het heerlijk om een boek even weg te moeten leggen om na te denken wat hij of zij vindt van wat er beschreven staat. Lees je het liefst een historische roman, een streekroman of chicklit? Aan ons de uitdaging om jou te voorzien van een ruim aanbod aan de beste romans. Boeken van nu, én toen vind je dan ook hier bij BookSpot.