Sportboeken

Sporten is goed voor ons. Dat weten we allemaal. Bewegen is ontspannend, leuk en vaak een meer dan fijn onderdeel van het sociale leven. En wij koppelen een passie als sport graag aan boeken. De beste boeken. Onze collectie is groots. Van te gekke biografieën van al jouw sporthelden tot gedetailleerde sportboeken vol finesse en verdieping. Sport is belangrijk, ook op papier.

Sportboeken voor de fanatieke sporter

Als je dacht dat boeken over sport vooral voorbehouden waren aan mannen, dan heb je het flink mis. We hebben namelijk niet alleen boeken over voetbal en andere balspelen voor je in de aanbieding, maar ook vind je genoeg op het gebied van bijvoorbeeld paardensport, fietsen en wandelen, fitness en conditie, watersport, bergsport en wielrennen. Zelfs de denksporters onder ons kunnen hun hart ophalen bij BookSpot! En mocht je in zijn voor een ‘luie sportdag’, dan nestel je je lekker met een drankje en een sportverhaal op de bank: bijvoorbeeld om de allerbeste sportmomenten nog eens opnieuw te beleven of om juist meer te weten te komen over de duistere dopingkant van het sporten.

Sporten loont, maar lezen zeker ook

Van Johan Cruijff tot Ruud Gullit, Mart Smeets of juist Edith Bos: wat is jouw sport en wie is jouw sportheld? Welke biografie moet je echt nog eens lezen? In welke sport ga je je verder verdiepen? De beste sportboeken – voor jezelf of als cadeau voor een ander - heb je zo gevonden. Laat je bijvoorbeeld inspireren door de favorieten van andere sportliefhebbers of vind een verrassende titel door eens te neuzen door de Sport Top 20 die de BookSpot redactie speciaal voor jou heeft opgesteld. Misschien heb je binnenkort wel een nieuwe favoriet! Of kun je niet kiezen? Ook dat hoeft geen probleem te zijn wanneer je winkelt bij BookSpot. Fanatieke lezers krijgen bij ons – als enige boekhandel in Nederland! – vast 20% korting op hun aankopen. De eerste drie titels bouw je je korting op, die van je vierde aankoop wordt afgetrokken. Vanaf dat moment wordt je korting bij elk nieuwe aan te schaffen boek meteen afgetrokken. Zonder verplichtingen! Bestel je je sportverhalen bovendien voor 23.00 uur, dan ligt je pakketje morgen al bij je op de deurmat.