Detectives

Een Detective thriller is misdaadverhaal, met accent op (politie)onderzoek naar de dader van een moord of andere misdaad. Voorbeelden hiervan zijn de verhalen van Sherlock Holmes

Detective boekenseries

De serie Lupin is een groot succes op Netflix, maar wist je dat het verhaal officieel van een boekserie afkomstig is? Bekijk hier alle Arsene Lupin boeken

In een detective boek is de hoofdrol meestal weggelegd voor een politieagent of rechercheur. Ook de serie Q van de Deense auteur Jussi Adler-Olsen heeft een brigadier in de hoofdrol. En vergeet natuurlijk de Harry Hole serie niet, die draait om een aan alcohol verslaafde rechercheur. Bij Bookspot vind je alle bekende en minder bekende detective thriller boekenseries.

De beste detective auteurs

Jo Nesbø staat bekend als dé misdaadauteur uit Noorwegen en ontving verschillende presigieuze prijzen voor zijn boeken. Ben jij benieuwd naar de juiste volgorde van de Jo Nesbø boeken? Klik dan hier. Ook Lars Kepler, Nicci French en Stieg Larsson staan hoog bovenaan de lijst van detective auteurs. Wil je liever een detective boek van eigen bodem? Bekijk de boeken van de Nederlandse schrijver Arjaan van Nimwegen.

De beste detective boeken top 10

Nog steeds geen keuze kunnen maken? Maak het jezelf gemakkelijk en bekijk hier onze Detective boeken top 10 lijst. Met een boek uit de top 10 lijst zit je sowieso goed!

Nieuwe detective thrillers

Ben jij op zoek naar een nieuw detective boek? Bookspot heeft de oude klassiekers, maar ook populaire nieuwe boeken in het assortiment!

Detective boeken voor de jeugd en volwassenen

Ben je op zoek naar een spannende detective boeken voor de jeugd, of misschien zoek je juist een spannende detective thriller voor volwassenen? Bookspot heeft een uitgebreid assortiment met detective boeken voor jong en oud!