Historische thrillers

Een historische thriller is een thriller waarvan de verhaalstof gebaseerd is op waar gebeurde historische gebeurtenissen en/of personen die echt bestaan hebben. Vaak spelen personen die echt bestaan hebben een belangrijke rol. Een goede historische thriller neemt je mee naar vervlogen tijden en laat je ervaren hoe spannende momenten zich toen ontvouwden.

Historische thriller boekenseries

Ben je al bekend met de Jomsviking-serie van Bjørn Andreas Bull-Hansen? Of de Berlijnse Trilogie van Philip Kerr? Op Bookspot kan je terecht voor bekende en minder bekende historische thriller series.

Historische thriller boeken auteurs

Lijkt het je leuk om een Nederlandse historische thriller te lezen? Een populaire historische thriller van eigen bodem is Nachtblauw van Simone van der Vlugt. Ook doet het boek De zwarte duivel van Jacob Vis het erg goed onder de lezers. Onder de bekende internationale auteurs vallen onder andere Robert Harris, Philip Kerr en Steve Berry. Maar ook voor minder bekende auteurs ben je bij Bookspot aan het juiste adres!

De beste historsiche thriller boeken top 10

Nog steeds geen keuze kunnen maken? Maak het jezelf gemakkelijk en bekijk hier onze historische thriller boeken top 10. Met een boek uit de top 10 lijst zit je sowieso goed!