Psychologische thrillers

Waar een thriller in het algemeen een verhaal of film is met een spannend plot, wordt bij een psychologische thriller een karakterschets van de hoofdpersoon en andere personages neergezet en gedurende het boek gevolgd. Het draait dus niet alleen om een spannend einde, maar vooral om de weg er naartoe.

Psychologische thriller boeken series

Ben je al bekend met de Helen Grace serie van M.J Arlidge? Of de Rönning & Stilton serie van Rolf Börjlind? Bij Bookspot vind je ze allemaal!

Psychologische thriller boeken auteurs

Ben jij fan van Paula Hawkins, Karin Slaughter, Jørn Lier Horst of misschien ben je op zoek naar boeken van onze eigen Esther Verhoef? Bij ons vind je psychologische thriller boeken van bekende en minder bekende schrijvers.

Nieuwe psychologische thriller boeken

Ben jij op zoek naar nieuwe psychologische thrillers? Bij Bookspot vindt je de oude klassiekers, maar ook populaire nieuwe boeken!

De beste psychologische thriller boeken top 10

Nog steeds geen keuze kunnen maken? Maak het jezelf gemakkelijk en bekijk hier onze psychologische thriller boeken top 10.

Psychologische thrillers voor de jeugd en volwassenen

Ben je op zoek naar een psychologische thriller boeken voor de jeugd, of misschien zoek je juist een spannend boek voor volwassenen? Bookspot heeft een uitgebreid assortiment met psychologische thriller boeken voor jong en oud!