Vlaamse thrillers

Een anoniem telefoontje. Gevonden lijk. Mysterieuze ontmoeting. Eén gebeurtenis die alles verandert. Ons meeneemt. Naar waar het grote zoeken begint. Naar de dader. Dat lang bewaarde geheim. Of de betrokkenen in het complot. Die grote zoektocht. Die duurt tot aan de laatste bladzijde. De Vlamingen slepen ons er telkens weer in mee. En wij krijgen nooit genoeg. Daarom hebben we een grote collectie Vlaamse thrillers. Die vind je hier.

De beste Vlaamse auteurs

Anja Feliers

Hilde Vandermeeren

Jo Claes

Michael Kestemont

Vlaamse thrillers - De (zachte) G van Gruwelijke verhalen

Wie het werk leest van de Vlaming kan de woorden bijna horen. Zo vriendelijk. Kalm. Vloeiend. De letter ‘G’ zo zacht uitgesproken. Zo onschuldig. Niet in de Vlaamse thriller. Daar staat de ‘G’ voor Gruwelijk. Van gruwelijke verhalen. Want hoe vriendelijk de Belgen ook zijn, in hun thrillers is niemand te vertrouwen. Laat je dus niet verleiden..

Verzot op de Vlamingen

Ook zo zot van het werk van onze zuiderburen? We hebben ook beste Vlaamse literatuur in onze online boekwinkel. Dus neem vooral een kijkje. Vragen? Bel. Chat of WhatsApp. En vergeet ons vooral niet te volgen op Facebook. Vinden we leuk!