Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

De nieuwste releases van Disney

De nieuwste Pixar-topper

De nieuwste Pixar-topper

De nieuwe Pixarfilm Coco won de Oscar, Golden Globe en BAFTA Award.

Lees meer

Marvelfilms: 2 + 1 gratis

Marvelmaand

De maand april staat weer in het teken van Marvel. Vanaf 25 april draait Avengers – Infinity War in de bioscopen. Bij BookSpot geldt op de voorgaande Marvelfilms nu: 2 + 1 gratis! Maak je collectie compleet!

Disney

Disneyfilms! Wie is er niet groot mee geworden? Als sinds begin vorige eeuw is de naam Walt Disney een autoriteit op het gebied van animatiefilms. Van de mooiste, sprookjesachtige klassiekers als Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen en Fantasia tot de nieuwere, hyperrealistische animatiefilms als Frozen en Zootropolis. En van de hilarische films uit de Pixar studio, zoals Finding Dory en Coco, tot de nieuwe reeks Disney speelfilms als Beauty and the Beast en The Jungle Book.

Geschikt voor jong en oud

Het mooie van Disney films is dat ze leuk zijn voor jong en oud. Waar de allerkleinsten vaak al onder de indruk zijn van het visuele spektakel, bevatten veel films dubbelzinnige grapjes die alleen volwassenen begrijpen. Als je een filmavondje wilt met het hele gezin, kies dan een leuke familiefilm uit op deze pagina. Keuze genoeg!