Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Onlangs verschenen

Boekennieuws

Börjlind afgeprijsd

Op 15 januari verschijnt het langverwachte nieuwe boek van schrijversechtpaar Cilla en Rolf Börjlind. Ter ere van deze release zijn de vorige boeken van de thrillerauteurs nu verkrijgbaar voor 4,99!

Verschijnt binnenkort

Elk boek vertelt meerdere verhalen. Maar op een eReader zet je duizenden boeken. Kun je nagaan hoeveel verhalen je daarmee binnen handbereik hebt! Zo heb je echt voor elk moment van de dag een verhaal op zak.

Natuurlijk vinden we het heerlijk om een tastbaar, papieren boek in onze handen te hebben, maar we snappen waarom steeds meer mensen eBooks kopen en lezen. Nooit meer boeken thuislaten tijdens je vakantie: alles kan mee. Nooit meer in bed van de ene naar de andere zij draaien om de volgende bladzijde te lezen! Nooit meer je bed uit om de lamp uit te doen (in de meeste eReaders zit een leeslampje ingebouwd!).

Duizenden eBooks voor alle apparaten

Er passen met gemak honderden eBooks op je eReader. Uiteraard vullen we nog steeds graag je boekenplank aan, maar wij van BookSpot adviseren: probeer ook eens een eBook. Je vindt alle bekende en minder bekende titels in onze online boekenwinkel. We hebben al duizenden titels voor je verzameld en iedere dag komen daar nog nieuwe verhalen bij. Verhalen in allerlei genres, voor allerlei leeftijden en in diverse talen. Van roman tot thriller. Van fictie tot non-fictie. Van kinderboek tot studieboek.

Deze boeken zijn te lezen op allerlei apparaten: diverse eReaders, tablets en smartphones. Het scherm van de eReader is net zo rustig voor je ogen als een gewoon boek. Bovendien kies je zelf het lettertype en de lettergrootte. Dat is zo handig, dat je het gebrek aan die heerlijke boekengeur al snel best voor lief wilt nemen. Ook de prijs draagt daar aan bij: het eBook is doorgaans stukken goedkoper dan een gedrukt boek. Je hebt al een eBook voor minder dan vijf euro. Heerlijk voordelig lezen dus!

Laat je inspireren

Weet jij al wat je volgende eBook gaat worden? BookSpot inspireert je graag bij het maken van je keuze. Hoe? Bekijk bijvoorbeeld eens de top 20-lijsten van onze genrespecialisten, lees reviews van andere lezers of bekijk de aanraders die wij voor je samenstellen op basis van je eerder gemaakte keuzes. En heb je iets naar wens gevonden, dan kun je je eBook vrijwel direct downloaden en op je eReader zetten. Je hoeft dus niet te wachten tot er iets thuis wordt bezorgd. Beginnen met lezen kan voortaan altijd en overal.