Kookboeken

Of je nu een sterrenchef in de dop bent of een kluns in de keuken: een kookboek is onmisbaar. Met een beetje hulp zet je een heerlijke maaltijd op tafel. Een echte Italiaanse pasta of een ontbijt met superfoods. Er is een kookboek voor iedereen. Het water loopt ons alvast in de mond.

Ben jij een echte bourgondiër? Of kook je graag vegetarisch, suikervrij, Surinaams of puur Hollands? Wat je voorkeur voor smaak dan ook is: BookSpot heeft voor iedere kookliefhebber een bijpassend kookboek in de vorm van een eBook. En dat is nog niet alles: wij zijn niet alleen voortdurend op zoek naar de beste recepten, in onze collectie vind je ook tal van andere boeken die te maken hebben met eten en drinken. Van eBooks over de invloed van gezond voedsel op het lichaam tot de beste recepten voor het maken van de meest bijzondere cocktails. Van eBooks met tips voor gezond afvallen tot eBooks met wetenschappelijk onderbouwd voedingsadvies. Kortom: op deze pagina bekijk je de gehele collectie kookboeken eBooks van BookSpot!

Voor de (levens)genieters

Wie graag kookt of geniet van een goede wijn, weet dat over smaak niet valt te twisten. Echter is één ding zeker: liefhebbers van een bijzondere maaltijd of een heerlijke wijn kunnen geen genoeg krijgen van het uitproberen van nieuwe of bijzondere smaken. Ben jij ’s nachts wakker te maken voor een heerlijk stuk kaas of heb je altijd al eens meer willen weten over hoe je de lekkerste cocktails maakt? Of wil je nóg een stapje verder gaan en weten hoe het is om zelf alcohol te stoken? En wat dacht je van een boek met leuke recepten, speciaal voor kinderen? Misschien wil je het allemaal wel leren en uitproberen. Dan is het goed dat je BookSpot gevonden hebt. Online boekwinkel BookSpot zorgt er namelijk voor dat jij nooit uitgenoten raakt!

Het gemak van een eBook

Dankzij de komst van het ‘digitale boek’ wordt lezen nóg gemakkelijker. En waarom zou dat niet gelden voor een boek over eten en drinken? Zo neem je tijdens een treinreis nog even snel dat recept voor vanavond door én sla je al jouw favoriete online kookboeken eenvoudig in een map op. Kortom, dankzij de komst van het eBook neem je jouw (kook)boeken over eten en drinken overal mee naar toe en lees je deze op ieder moment van de dag, waar je ook bent. Lees je toch liever een hardcover of paperback, of vind je een papieren boek simpelweg mooier staan als accessoire in je boekenkast? Geen probleem, wij hebben aan iedereen gedacht. Op de pagina kookboeken kies je uit een grote collectie oude, vertrouwde papieren boeken.

eBook kookboeken bestellen bij BookSpot

En, kun je niet wachten om aan de slag te gaan met kokerellen of meer te lezen over alles wat met voeding en drank te maken heeft? Het bestellen van een eBook bij BookSpot was nog nooit zo eenvoudig. Zodra jij jouw bestelling hebt afgerond ontvang je een link per e-mail. Het enige wat je nog hoeft te doen is via deze link jouw favoriete boek downloaden en… lezen maar!