Young adult

Bestsellers en bioscoophits: young adult boeken zijn populair. Niet alleen onder jongeren, stiekem geniet ook menig volwassene van series als Divergent en The Hunger Games. Hele bijzondere jongeren, of juist hele gewone. Met deze young adult eBooks verveel je je nergens meer.

Het ‘young adult’ genre werd oorspronkelijk in het leven geroepen om de overgang tussen jeugdboeken en literatuur gemakkelijker te maken. Deze omschrijving doet echter geen recht aan wat dit soort boeken allemaal te bieden heeft. Het zijn in veel gevallen zeer actuele verhalen: met actuele thema’s en herkenbaar taalgebruik. Bovendien beslaan ze een breed spectrum aan genres: van thriller tot roman, van fantasy tot feelgood en ga zo maar door. Mede hierdoor zijn de young adult boeken vaak geliefd onder zowel jongeren als volwassenen. En laat deze doelgroep nu net ook steeds meer gebruikmaken van een eReader! Bij BookSpot hebben we daarom een assortiment met meer dan 600 young adult eBooks voor je samengesteld!

BookSpot: alles wat je zocht en meer!

Waar houd jij van? Een romantisch, hedendaags of juist een avontuurlijk verhaal? Wat je voorkeur ook heeft, een goed young adult eBook laat jou even alles vergeten en neemt je mee in een andere wereld. Denk maar eens aan de meest bekende boeken uit deze categorie: Harry Potter, Twilight, Divergent en de Hunger Games. Je vindt ze allemaal in onze webshop. Onze eBooks in de categorie young adult zijn er in vele ‘soorten en maten’: hier ga je dus vast en zeker iets vinden wat je bevalt: van de bekende boeken – bekijk onze Top 20 maar eens – maar ook verrassende titels: de vele recensies van andere liefhebbers (o.a. te vinden in de categorie ‘best beoordeeld’ zullen je helpen om een boek te vinden waarvan je niet eens wist dat je ernaar op zoek was!

De onbegrensde mogelijkheden van het eBook

Naast dat je al deze verhalen in boekvorm bij ons vindt, vind je ook vele titels – en dus ook in het genre young adult – in eBook-vorm. Handig, want wanneer je een eBook via BookSpot aanschaft, kun je deze - nadat je je bestelling hebt afgerond – vrijwel direct op je eReader downloaden en starten met lezen. Weet je niet met welk verhaal je wilt beginnen? Maak via je BookSpot-account gemakkelijk een verlanglijstje aan. Je kunt ze allemaal downloaden en op je eReader zetten. Dat betekent dus nooit meer slepen met boeken of een te zware koffer onderweg naar je vakantiebestemming. Ideaal! Voortaan heb je dus in een handomdraai al je favoriete titels binnen handbereik. Lezen kan overal: in je hangmat, in de trein of lekker in bed voor het slapengaan nog even wegdromen bij je favoriete young adult eBook.