Reizen & vrije tijd

Een exotische strandvakantie. Avontuurlijk backpacken. Cultuur snuiven tijdens een stedentrip. De wereld ontdekken begint met de beste reisgids. De voorpret trouwens ook. Wat wordt jouw volgende bestemming? Inspiratie vind je hier. Op deze pagina. Met Engelstalige reisboeken. Over Engeland, Vietnam, Zuid-Afrika en alle andere uithoeken op deze aardbol. Gewoon even wegdromen? Dat mag ook. Geniet ervan.

Reizen & vrije tijd boeken - voor de reislustige

Van reisdagboek tot campinggids. Van woordenboek tot stedengids. Voor vakantiegangers en thuisblijvers. Voor doeners en dromers. Van Frankrijk tot Australië. Van Rusland tot Alaska. Bergen, valleien, zeeën, meren, jungles en bossen. Zoveel te ontdekken. Trek eropuit. De boel verkennen. Oost West thuis best? Ga dan in recepten de wereld rond. Van Afrikaanse braai tot Surinaamse Bakkeljouw. Wij helpen je. Met een compleet assortiment. Voor elke globetrotter een boek. Is jouw reishonger al gestild?

Vragen, advies of feedback?

Jouw reis rond de wereld begint hier. Met de beste boeken van de mooiste bestemmingen. Heb jij het al gevonden? Hulp nodig? We staan voor je klaar. Aarzel niet.