Bestel de film Bohemian Rhapsody bij BookSpot en maak kans op een uniek Queen-winpakket. Wij verloten 5 pakketten, bestaande uit de cd-soundtrack van de film, het boek ‘Freddie Mercury & Queen’, en 2 kaartjes voor de eerste voorstelling van de musical We Will Rock You op 5 december 2019 in Afas Live in Amsterdam. De winpakketten worden verloot onder alle klanten die de film hebben gekocht voor 20 maart.

Bohemian Rhapsody is een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury.
Hij vocht tegen stereotypes en verbrijzelde het conventionele om vervolgens uit te groeien tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld.

De film volgt de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid, net als Mercury’s uit de hand gelopen levensstijl welke bijna zorgde voor het ineenstorten van de band.

Daarnaast zien we hun triomfantelijke reünie aan de vooravond van Live Aid, met een levensbedreigend zieke Mercury, die de band naar een van de meest legendarische optredens in de geschiedenis van de rockmuziek leidt. Tijdens dit proces legde de band, die meer voelde als familie, de basis voor hun nalatenschap welke tot op de dag van vandaag nog altijd velen inspireert.

Nog niet verschenen, verwacht vanaf 27-02-2019