Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Bestsellers van de week

Net verschenen

Nu alvast bestellen

Cabaret & Theater

Van een goede cabaretshow kan iedereen genieten. Want ieder mens heeft - naar eigen smaak - humor. Ook een boeiend toneelstuk kan veel losmaken. Over smaak valt echter niet te twisten. Welke toneelspelers slagen erin een traan over je gezicht te laten rollen en welke cabaretiers laten jou schaterlachen om herkenbare anekdotes? En welke theater of cabaret dvd wil je per se in huis hebben om de avond van die voorstelling weer opnieuw te kunnen beleven? Speciaal voor liefhebbers van deze kunstvormen is BookSpot voortdurend op zoek naar de beste theater en cabaret dvd’s van het moment. Op deze pagina bekijk je de hele collectie!

Een (her)beleving op dvd: cabaret of theater thuis op tv

Jouw persoonlijke boekwinkel BookSpot verrast je niet alleen met de beste boeken van nu, en toen. We willen je ook inspireren met amusement. Want dat is ons doel: jou blijven inspireren, boeien en verrassen. Daarom kunnen cabaret dvd's of theater dvd’s niet in onze collectie ontbreken. Net als boeken laten ook deze kunstvormen je even ontsnappen aan de realiteit: er worden nieuwe inzichten gegeven, spanningen verminderd of leed verzacht. Wij begrijpen dat je dat gevoel vast wilt houden. Beleef het moment daarom opnieuw met een dvd van jouw favoriete voorstelling of bekijk een gemiste voorstelling alsnog thuis. Zing mee met musicals, lach om je favoriete cabaretier of laat je meeslepen in een prachtig toneelstuk. Kortom: er is voor ieder wat wils!

Bestellen of contact opnemen doe je zo

Het vinden van je favoriete dvd’s doe je op je gemak. Jouw persoonlijke boekwinkel BookSpot helpt je daar graag bij. We tonen de best verkochte en best beoordeelde dvd’s én geven je de mogelijkheid om alvast een reservering te plaatsen voor de nieuwste voorstelling toneel of cabaret. Blu-ray dvd-speler? Ook dan kun je onze dvd’s afspelen. Bestellen werkt eenvoudig en snel: wanneer je jouw bestelling voor 23:00 uur afrondt, dan mag je de dvd’s de volgende dag al in huis verwachten. Vragen of opmerkingen over onze service? Neem dan contact op met onze klantenservice via 0900 – 8324 (€ 0,50 cent per gesprek). We zitten voor je klaar op werkdagen van 09.00 – 16.00 uur en zaterdag van 10.00 – 16.00 uur. Wij wensen je veel kijkplezier!