Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Bestsellers

Net verschenen

Alvast te reserveren

Documentaire

Een kijkje nemen in het leven van de ander en je wereldbeeld verruimen doe je niet alleen door het lezen van een goed boek. Net als schrijvers, geven ook documentairemakers je een beeld van werelden die je mogelijk nog niet kende. Zij verdiepen zich in belangrijke gebeurtenissen uit het verleden, ontwikkelingen in de politiek, wetenschappelijke en maatschappelijke vraagstukken of leggen hun persoonlijke belevingen vast op dvd. Documentaire films nemen je mee op reis naar de mooiste landen, laten je kennismaken met zeldzame diersoorten, genieten van de meest prachtige natuurgebieden of laten jou het leven van een (top)sporter volgen. Speciaal voor liefhebbers van documentaire dvd's is BookSpot voortdurend op zoek naar de beste dvd’s. Op deze pagina bekijk je de gehele collectie!

Een inspirerend verhaal vastgelegd: documentaire dvd's!

Het doel van BookSpot is om jou te blijven inspireren, verrassen en boeien. Dat doen we dus niet alleen dankzij onze grote collectie boeken. Kennis vergaren over een onderwerp dat jij interessant vindt doe je ook door middel van het kijken van een documentaire. Dvd’s binnen deze categorie doen dan ook een beroep op je gevoel én je verstand: het zet je aan het denken en je vormt een eigen beeld van de werkelijkheid. Natuurlijk kun je ook gewoon genieten van prachtige beelden en indrukwekkende verhalen zonder een mening te hoeven vormen. Kortom: er is voor ieder wat wils!

Vragen aan BookSpot? Neem contact op!

Altijd op zoek naar de meest inspirerende verhalen en nooit uitgekeken raken. Dat zijn echte liefhebbers van documentaires. Ben je op zoek naar een specifieke documentaire van jouw favoriete documentairemaker? Met behulp van de zoekbalk bovenaan de pagina vind je altijd wat je zoekt. We tonen de best beoordeelde, best verkochte en nieuwste dvd’s en we geven je de mogelijkheid een reservering te plaatsen voor een dvd die binnenkort wordt opgenomen in ons assortiment. Voor 23.00 uur besteld? Dan mag je jouw bestelling de volgende dag al in huis verwachten. Vragen of opmerkingen over onze service? Neem dan contact op met onze klantenservice via 0900 – 8324 (€ 0,50 cent per gesprek). We zitten voor je klaar op werkdagen van 09.00 – 16.00 uur en zaterdag van 10.00 – 16.00 uur. Wij wensen je veel kijkplezier!