Een jonge Italiaanse zakenman erft van zijn tante een traditionele Hamam, een Turks bad, in Istanbul. Hij raakt gefascineerd door het exentrieke verleden van zijn tante, door Istanbul en voor zijn Italiaanse vrouw heeft de onalledaagse erfenis dramatische gevolgen.

Francesco en Marta bezitten in Rome een bedrijf in toegepaste kunst. Francesco is zelfverzekerd en egoïstisch, Marta kan nan een huwelijk van tien jaar geen geduld meer voor haar echtgenoot opbrengen. Wanneer Francesco een huis van zijn tante Anita in Istanbul erft, vertrekt hij in zijn eentje naar Turkije om het te gaan verkopen. Daar blijkt het om een hamam, een tradidioneel Turks badhuis te gaan. Hij wordt hartelijk opgenomen in het gezin van de huisbewaarder.

Fracesco verliest niet alleen zijn hart aan Istanbul maar ook aan Fusun, de zoon van de huisbewaarder. Het telefonische contact met Marta wordt steeds beperkter. Wanneer ze onverwacht in Istanbul voor de deur staat, blijkt ze te zijn gekomen omdat ze wil scheiden. Nadat Marta ontdekt wat er gaande is, komt het tot een uitbarsting. Maar het lot is onvoorspelbaar: noch Francesco, noch Marta zal terugkeren naar Rome.

Op werkdagen voor 19:00 uur besteld, volgende werkdag in huis