• 2010
  • 6.540 min.
Nu in de bioscoop Komt Een Vrouw Bij De Dokter! Speciaal voor internetverkoop is in samenwerking met Kluun en producent Eyeworks een Special Branded Edition te reserveren in de actieperiode 26 november t/m 23 februari.

Reserveer nu uw exemplaar, en ontvang de Special Branded Edition van 'Komt een Vrouw Bij De Dokter' op de releasedatum (27 april) op uw deurmat. Ruim op tijd voor Moederdag…

De Special Branded Edition zal bestaan uit een speciaal voor deze editie vervaardigd boekwerk in samenwerking met Kluun en voorzien van de volgende items:

- Exclusieve verpakking in de vorm van een boek
- Columns en exclusief verhaal van Kluun n.a.v. de verfilming van zijn boek
- Exclusieve setfoto’s met afbeeldingen van de originele bijbehorende scriptpagina’s
- 2 DVD’s met de film en vele extra’s

'Komt een vrouw bij de dokter' met in de hoofdrollen Carice van Houten, Barry Atsma en Anna Drijver, is het regiedebuut van Reinout Oerlemans. Het is de verfilming van de gelijknamige bestseller van Kluun.
De film vertelt het verhaal van Stijn; hij houdt van het leven en het leven houdt van hem. Hij heeft een eigen zaak, een prachtige dochter en het lekkerste wijf van de wereld.
Dat hij af en toe van andere vrouwen geniet hoeft zijn Carmen niet te weten. En bovendien, zijn hart is van Carmen, dus wat maakt het uit. Hij is ‘on top of the world’. Hij heeft het gemaakt. Maar dan; borstkanker. Zijn wereld stort in.
Carmen en Stijn komen terecht in een rollercoaster van ziekenhuis in,
ziekenhuis uit, chemokuren en bestraling. Maar hij is er voor haar. Altijd. Hoe vreselijk moeilijk dat ook is. En dan is er Roos. Zomaar. Onaangekondigd staat ze tijdens carnaval voor zijn neus. Ze wordt zijn kankervrije oase, waar hij de kilte van thuis even kan vergeten. Wat hij nooit voor mogelijk had gehouden, gebeurt; hij wordt verliefd. Verslaafd zelfs, aan Roos. Elke vrije minuut wil hij bij haar zijn.
Zijn leven wordt een chaos, iedereen vraagt aandacht, het kantoor moet door, zijn vrouw gaat dood. Stijn moet nú een keuze maken.

Op werkdagen voor 19:00 uur besteld, volgende werkdag in huis