Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer
Nu 10% korting op alles! Ook op nieuw verschenen boeken Actievoorwaarden

10% korting op alles!

Actievoorwaarden:
Op boeken met korting mogen we in verband met de gereglementeerde boekenprijs geen extra kortingen geven.
Je ziet je korting in de winkelmand nadat je bent ingelogd.

Left Behind 1-3

LEFT BEHIND
Buck Williams is een gerenommeerd journalist die tijdens een reportage in Israël enkele bizarre ontdekkingen doet. Vanaf dat moment beginnen er zich op aarde allerlei vreemde verschijnselen voor te doen. Ontploffingen komen uit het niets en miljoenen mensen verdwijnen zomaar van onze planeet. Een tijd van chaos, angst en duisternis lijkt zijn intrede te doen... Wanneer ook piloot Rayford Steele bij zijn thuiskomst merkt dat zijn vrouw en kind zijn verdwenen, bgint voor hem een lange zoektocht naar de waarheid. Alleen gesterkt door liefde, doorzettingsvermogen en geloof is hij bereid om tot het uiterste te gaan...

LEFT BEHIND 2
Een week nadat miljoenen mensen spoorloos zijn verdwenen, wendt een wanhopige wereld zich tot de president van de Verenigde Naties, Nicolae Carpathia. Genieted van de bewondering en het vertrouwen van de mensen, lijkt Carpathia de hele planeet volkomen in zijn macht te hebben. Maar ergens ver weg probeert een klein groepje mensen iedereen te overtuigen van de duistere identiteit van Carpathia. Ze noemen zich de Tribulation Force. De wereldberoemde tv-journalist Buck Williams, pastor Bruce Barns, piloot Rayford Steele en zijn dochter Chloe gaan op een levensgevaarlijke missie om de ogen van de mensheid te openen.

LEFT BEHIND 3
In de voorspelde wereld uit het Boek van de Openbaringen, heeft wereldleider Nicolae Carpathia eindelijk het ondenkbare voor elkaar heeft gekregen. Hij heeft ervoor gezorgd dat de wereld in vrede leeft en hij heeft een einde gemaakt aan het bloedvergieten dat de aarde geschiede sinds het begin der tijden. De Amerikaanse president Gerald Fitzhugh heeft deze droom altijd gedeeld en hij heeft ervoor gezorgd dat de machtigste wereldnatie deze droom niet in de weg stond. Maar een mislukte aanslag op zijn leven opent zijn ogen voor de realiteit, de wereld is veranderd in een ware nachtmerrie! De Derde Wereld Oorlog staat op het punt om uit te breken en door Fitzhugh`s toewijding aan de droom van wereldvrede is Amerika machteloos geworden om zichzelf te verdedigen. Met de hulp van onderzoeksjournalist Buck Williams en zijn ondergrondse organisatie Tribulation Force, moet Fitzhugh de dood van miljoenen mensen en misschien zelfs het einde van de wereld zien te voorkomen.
 
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
19,90
 17,99
 
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
19,90
 17,99

Op werkdagen voor 19:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gemiddelde beoordeling
  • 0 sterren
Wat vond jij van dit product?
Hoeveel sterren geef je?

Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een fantastisch boekenpakket met 3 titels uit de Bestseller top 100.

  1. Geef je mening in je eigen woorden, dat is veel leuker om te lezen.
  2. Prijzen kun je beter niet noemen. Die veranderen nog wel eens.
  3. Noem geen persoonlijke informatie over jezelf of anderen, je beoordeling is door iedereen te zien.
  4. Links naar andere leestips? Ja graag! Informatie over andere bedrijven of websites, nee dankje.
  5. Tot slot: blijf netjes, want ongepaste taal kunnen we natuurlijk niet plaatsen.
 
Voorbeeld beoordeling:

Nog even geduld, je beoordeling komt meestal binnen een dag online!