• 2011
  • 27.000 min.
MILITARY SECRETS AND SCANDALS OF THE 20TH CENTURY neemt u mee achter de vijandelijke linies. Reserveert voor u een stoel aan de onderhandelingstafel van de samenzweerders. Van de bunker van Hitler tot aan de ronde tafel van de Desert Storm, zal deze 10-delige serie u inzicht geven in top secret debatten en onderdrukte debacles die nooit in het nieuws gekomen zijn, tot nu toe!

- Spies, the Dirty Game of Espionage: Het vuile spel van spionage: Spioneren voor uw land is niet altijd een schone en opgeruimde baan.
- Secrets and Scandals: Dingen zijn niet altijd wat ze lijken aan de oppervlakte
- The Atom Strike: Hoe de Atoom Bom werd gebouwd en getest. Beelden van wetenschappers, ingenieurs en militairen die samenwerken om het ultieme wapen te creëren.
- The War That Changed War – Secrets: Een diepgaande blik op de Tweede Wereldoorlog met zijn geheime informatie en hoe deze de loop van de oorlog voor altijd veranderd.
- Desert Storm – What You Didn’t Know: Aan de oppervlakte Desert Storm bleek een van de meest scheve overwinningen in de geschiedenis.
- Men With Green Faces: van het tijdperk van de betrokkenheid van de Verenigde Staten in Vietnam, dit is het verhaal van een "geheim leger" dat werkte achter de schermen.
- In The Shadows Of History – The OSI Story: voorloper van de CIA, dit is het verhaal van de eerste organisatie om inlichtingen te verzamelen van buiten de Verenigde Staten.
- The Secret Life of Adolf Hitler: geheime beelden over het leven van een van de meest beruchte man uit de geschiedenis van de mensen, Adolf Hitler.
- Communist Blueprint for Conquest: Wanneer het communisme groeide in de wereld, werd het duidelijk dat er een plan was om de rest van de wereld te veroveren. Hier is dat "Blauwdruk".
- Secret Weapons of WWII: Een blik op enkele van de meest geheime wapens gebruikt door de geallieerden en de Asmogendheden tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Op werkdagen voor 19:00 uur besteld, volgende werkdag in huis