Creed: Adonis Johnson, zoon van de overleden wereldkampioen zwaargewicht Apollo Creed, is geboren om te boksen. Hij wil zijn eigen titel bemachtigen en vertrekt naar Philadelphia om zijn vaders vriend en rivaal Rocky Balboa te overtuigen hem te trainen – terwijl Rocky buiten de ring zijn eigen dodelijke vijand te lijf gaat. Adonis lijkt een kans te maken, maar zal eerst een ware strijder moeten worden.

- Grudge match: Robert De Niro en Sylvester Stallone, spelen twee oude boks rivalen, die beiden terugkomen voor een laatste wedstrijd. De bokspromotor Dante Slate Jr. doet een aanbod dat ze niet kunnen weigeren: nog één keertje in de ring voor de definitieve eindzege.

- Assassins: Robert Rath is de beste huurdoder die er is, maar de erecode en het plichtsgevoel die eens deel uitmaakten van zijn dodelijke carrière, klinken, nu de Koude Oorlog voorbij is en freelance killers de boventoon voeren, kil en hol. Hij wil ermee kappen. Miguel Bain, daarentegen, een gedreven doder, wil de numero uno van zijn schimmige beroep worden door Rath te elimineren. De actie brandt fel en snel los wanneer Rath en Bain als Assassins de ultieme confrontatie aangaan.

- Specialist: Spierbundel Sylvester Stallone en sexy Super Star Sharon Stone spannen samen in deze aktietopper vol spanning, sensatie en erotiek. Hun vijand is de beruchtste maffia organisatie van Miami, met aan het hoofd Eric Roberts, James Woods en Rod Steiger. Sly is bomexpert, Sharon sluw en sexy. Zijn zij voldoende gewapend voor de finale doodsteek?

- Demolition man: Het is 2032 als aartscrimineel Simon Phoenix ontwaakt nadat hij 35 jaar was ingevroren in de Cryo-gevangenis. Een sereen en geweldloos Los Angeles ligt voor het grijpen. De autoriteiten weten niet wat ze moeten doen om de meedogenloze Phoenix met zijn onmenselijke jaren '90-stijl te stoppen. Ze roepen de hulp in van brigadier John Spartan, die vanwege zijn laatste aanvaring met Phoenix ten onrechte vastzit in de Cryo-gevangenis.

- Tango & cash: Ray Tango en Gabe Cash zijn rivalen binnen het politiecorps van L.A., maar ze hebben één ding gemeen: allebei denken ze dat ze de beste zijn. Zet ze bij elkaar en ze zijn water en vuur. Als ze ten onrechte opgesloten worden tussen de criminelen die ze zelf achter de tralies hebben gegooid, beramen de twee eerst een ontsnapping uit de gevangenis.

- Cobra: Lt. Marion Cobretti, een eenmans stormtroep die met zijn laser machinepistool en parelmoer ingelegde Colt. 45 de misdaad te lijf gaat. Cobretti neemt het op tegen een meedogenloze seriemoordenaar. Het spoor leidt niet naar één moordenaar, maar naar een heel leger van psychopaten die zich met veel geweld een weg willen banen naar een ‘Nieuwe Wereldorde'.

- Victory: Sylvester Stallone en Michael Caine zijn gevangenen tijdens de Tweede Wereldoorlog en raken verwikkeld in twee sporten; een voetbalwedstrijd voor de eer tegen de Duitse gevangenewaarders en ze proberen tegelijkertijd ook nog uit het kamp te ontsnappen.

Op werkdagen voor 19:00 uur besteld, volgende werkdag in huis