Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Bestsellers

Filmnieuws

Bliksem McQueen en zijn vriendjes!

Bekijk alles uit de wereld van Cars en Planes

Lees meer

Net verschenen

Alvast te reserveren

Tekenfilms & Animatie

Ieder kind heeft wel een favoriete film waar hij of zij letterlijk niet op uitgekeken raakt. Hoewel elk verhaal anders is hebben tekenfilms en animatiefilms vaak één ding gemeen: levenslessen worden op een begrijpelijke manier uitgelegd aan jonge kinderen, maar ook volwassenen genieten van deze verhalen. Fantasieën komen tot leven en we leven mee met de personages die we zien op dvd. Tekenfilms en animatiefilms zijn voor dan ook voor iedereen, van jong tot oud. Speciaal voor liefhebbers is BookSpot voortdurend op zoek naar de leukste, spannendste en meest ontroerende films. Op deze pagina bekijk je de gehele collectie!

Kunst op dvd: tekenfilms en animatiefilms van toen, en nu!

Walt Disney, Warner Bros en Pixar Animation Studios: wie kent deze grote bedrijven niet. Al jarenlang wordt er in deze studio’s hard gewerkt aan de productie van de meest bekende teken- en animatiefilms. Waar de personages vroeger met de hand werden getekend, worden deze films nu voornamelijk met behulp van computers gemaakt. Techniek speelt in deze kunstvorm dan ook een grote rol: stilstaande beelden worden door middel van computers snel achter elkaar afgespeeld, waardoor de illusie van beweging wordt gewekt. Het resultaat: animatie! Dvd’s als heuse kunstwerken dus. Kunstwerken die ons laten lachen, huilen en even laten ontsnappen aan de realiteit.

Tekenfilms bestellen bij BookSpot doe je zo

Bij BookSpot zoek je op je gemak naar je favoriete animatie- of tekenfilm. Dvd’s zoeken op naam? Dat kan via de zoekbalk bovenaan de pagina. We tonen de best verkochte, best beoordeelde en nieuwste dvd’s. Ook geven we jou de mogelijkheid om een reservering te plaatsen voor een dvd die binnenkort wordt opgenomen in ons assortiment. Animatie- of tekenfilms kopen? Online bestellen werkt heel eenvoudig: wanneer je de bestelling voor 23.00 uur afrondt, dan mag je de dvd’s de volgende dag al in huis verwachten. Heb je vragen of opmerkingen over onze service? Neem dan contact op met onze klantenservice via 0900 – 8324 (€ 0,50 cent per gesprek). We zitten voor je klaar op werkdagen van 09.00 – 16.00 uur en zaterdag van 10.00 – 16.00 uur. Wij wensen je veel kijkplezier!