Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Call Of Duty - WW2

Call of Duty keert terug naar zijn oorsprong met Call of Duty:WWII – een ervaring die de Tweede Wereldoorlog herdefinieert voor een nieuwe gaming-generatie. Land tijdens D-Day in Normandië en vecht je een weg dwars door Europa, langs iconische locaties uit de meest monumentale oorlog uit de geschiedenis. Ervaar klassieke Call of Duty gevechten, de band van broederschap en de onvergefelijke aard van een oorlog tegen een wereldmacht die uit is op tirannie.

Call of Duty: WWII biedt de ultieme Tweede Wereldoorlog ervaring voor de volgende generatie met drie verschillende game modes: Campaign, Multiplayer en Co-Operative. Met prachtige visuals en Europa als decor, neemt de Campaign spelers mee in een geheel nieuw Call of Duty verhaal dat zich afspeelt tijdens veldslagen uit de Tweede Wereldoorlog. De Multiplayer markeert de terugkeer naar de originele boots-on-the-ground Call of Duty gameplay. Met authentieke wapens en traditioneel run-and-gun actie wordt je meegenomen langs verschillende locaties met een Tweede Wereldoorlog-thema. De Co-Operatieve modus biedt een nieuw en origineel verhaal in een opzichzelfstaande game experience.

DE DEFINITIEVE TWEEDE WERELDOORLOG CAMPAIGN
Call of Duty: WWII vertelt het verhaal van onbreekbaar broederschap tussen gewone mannen die vechten voor vrijheid in een wereld die op de rand van tirannie staat. Spelers geven zich op voor een intense reis langs de slagvelden van de oorlog. De Campaign biedt gewaagde, levensechte visuals met de cinematische authenticiteit die alleen Call of Duty kan leveren.

BOOTS-ON-THE-GROUND MULTIPLAYER
De Call of Duty: WWII Multiplayer neemt spelers mee in een snel grondgevecht langs verschillende iconische locaties uit de Tweede Wereldoorlog. Ook hebben spelers nieuwe mogelijkheden om met hun vrienden en de Call of Duty community te communiceren en socializen.

HIGH-OCTANE CO-OPERATIVE
De Call of Duty: WWII’s Co-Operatieve modus ontketent een nieuw en origineel verhaal. Speel samen met je vrienden de op zichzelf staande spelervaring vol onverwachtse, adrenaline-pompende momenten.
 
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
79,99
 27,99
 
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
79,99
 27,99

Op werkdagen voor 19:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gemiddelde beoordeling
  • 5 sterren
  • EAN : 5030917215605
  • Taal : Engels
  • Uitvoering : Sony PlayStation 4
  • Verschijningsdatum : 03-11-2017
  • Leeftijdsindicatie : Vanaf 18 jaar
  • Tags : First Person, Videogames, oorlog, Tweede Wereldoorlog
  • Serie : Call of Duty
  • Afmetingen : 135 x 125 x 21 mm.
  • Gewicht : 120 gr.