• 2017
INSIDE en LIMBO combineert unieke simpele puzzel platform gameplay met de veelgeprezen en award winnende art, geluid en spannende verhaallijn.
- Beide games hebben een 90+ Metacritic rating
- INSIDE heeft meer dan 100 awards en nominaties ontvangen
- LIMBO heeft meer dan 100 awards en nominaties ontvangen
- Het dubbel pack bevat naast beide games ook een poster en een briefkaart.

Je speelt een jonge jongen die op zoek is naar zijn verloren zus. Hij loopt in een tweedimensionale platformwereld in een bos genaamd de "edge of hell". Het jongetje kan naar links en rechts lopen, springen, op lage muurtjes of obstakels klimmen, klimmen op ladders en touwen, zwaaien op touwen en bepaalde objecten bewegen. De wereld van Limbo is volledig uitgevoerd in grijstinten. Door de donkere omgeving worden objecten zoals grote muizenvallen of dodelijke monsters makkelijk verstopt.

De langverwachte opvolger van LIMBO. De speler bestuurt de jongen die wandelt, loopt, zwemt, klimt, en maakt gebruik van voorwerpen om obstakels en de vooruitgang in het spel te overwinnen. In deze puzzel-platformer adventure video game bestuur je een jonge jongen die in een surrealistische omgeving milieuproblemen puzzels moet oplossen en tracht de dood te vermijden. De jongen op verschillende manieren kan sterven, zoals beschoten met een verdovingspijltje, verminkt door honden, verstrikt door de beveiliging machines, uit elkaar geblazen door schokgolven, of verdrinking. Het spel is donker van aard, kleur wordt heel subtiel gebruikt en meestal is het stil. De muziek brengt op de juiste momenten veel sfeer toe in het spel.

Op werkdagen voor 19:00 uur besteld, volgende werkdag in huis