• 2017
Midden in de zomer gaat het Verloren Land gebukt onder een ijzige kou. Help Susan met het oplossen van dit ijskoude probleem in een prachtig avontuur dat je nooit meer zult vergeten!
Gekleed in niet meer dan een pyjama en een paar pantoffels belandt Susan volkomen onverwacht in een gebied waar winterse kou heerst. Veel tijd om verbaasd te zijn, is haar niet gegund. Haar goede vriend en magiër Maaron heeft haar naar het Verloren Land gehaald omdat hij haar hulp nodig heeft. Midden in de zomer is het plotsklaps gaan sneeuwen. Iets heeft de balans van de natuur verstoord en als Susan niet ingrijpt, zal het land onder de enorme kou bezwijken!
Stort je op fantastische en interactieve zoek en vind scènes en geniet van prachtige minispellen tijdens het verkennen van adembenemend mooie gedeeltes van het Verloren Land. Vergezel de dappere Susan terwijl je oude vrienden ontmoet, nieuwe vriendschappen sluit en op levensgevaarlijke, oeroude wezens stuit. Trotseer vele gevaren én de intense kou om te voorkomen dat dit het laatste avontuur van Susan de Krijgster wordt!

Kenmerken:
- Achterhaal de oorzaak van de kou
- Oude vrienden en nieuwe vriendschappen
- Een meeslepende verhaallijn
- Interactieve Zoek en Vind Scènes
- Meer dan 50 verbluffende locaties
- Meer dan 40 verschillende minispellen
- Herstel de balans van de elementen
- Speciale “Collector’s Edition” inclusief bonushoofdstuk, spelgids, wallpapers en meer!
- Volledig Nederlandstalig

Systemeisen:
- Besturingssysteem: Windows XP/Windows Vista/Windows 7/Windows 8/Windows 10
- Processor: 2.0 GHz
- Geheugen: 2048 MB RAM
- DirectX: Versie 9.0

Op werkdagen voor 19:00 uur besteld, volgende werkdag in huis