Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Lost Sphear

Ontrafel de oorzaak van een verwoestend fenomeen.
In Lost Sphear ga je op een gevaarlijke tocht om de mysterieuze gebeurtenissen achter de verdwijning van een hele stad te ontrafelen.
Kruip in de huid van Kanata, een jongeman wiens weg wordt gevormd door het lot. Nadat hij ontwaakt uit een verontrustende droom, komt hij erachter dat de werkelijkheid zelf wordt bedreigd door vreemde en onheilspellende krachten.
Werk samen met anderen die zijn gestrand als gevolg van de anomalie en gebruik de kracht van geheugen om de wereld in haar oorspronkelijke staat te herstellen.
Lost Sphear is de tweede titel van I Am Setsuna-ontwikkelaar Tokyo RPG Factory en bouwt voort op het veelgeprezen debuut van de studio, met verbeterde turn-based gevechten voor meer strategische bewegingen tijdens de strijd en naadloze gameplay overgangen.

- Verbeterd gevechtssysteem: ATB 2.0 gevechtssysteem –meer vrijheid en naadloos verbonden gameplay voor een betere spelervaring.
- Kisou (Machine Equipment): vang Kisou-robots die je aan personages kunt toewijzen om hun vaardigheden te verbeteren en speciale Kisou-commando’s te gebruiken.
- Monsters: spelers kunnen tegen een hele reeks nieuwe monsters strijden.
- Unieke verhaallijn: De samenhang tussen de drie hoofdthema’s MAAN, VERLIES, GEHEUGEN en -Kanata’s krachten bieden grond aan een buitengewoon verhaal.
- Party-chat-systeem: het nieuwe chatsysteem laat spelers deelnemen aan diepgaande conversaties die de personages nog meer tot leven wekken.
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
Prijs48,99
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
Prijs48,99

Tijdelijk niet voorradig

Gemiddelde beoordeling
  • 0 sterren
  • EAN : 5021290079250
  • Uitvoering : Nintendo Switch
  • Verschijningsdatum : 23-01-2018
  • Leeftijdsindicatie : Vanaf 12 jaar
  • Afmetingen : 135 x 125 x 21 mm.
  • Gewicht : 115 gr.