Nintendo DS

Mario Kart. Donkey Kong. Geen games zo klassiek als die van Nintendo. En ook al ben je geen gamefan, dan nog word je blij van deze spelletjes. Met de DS heb je ze allemaal op zak. Leuke is ook dat je op dit draagbare computertje moeiteloos chat en gamet met je vrienden.

Nintendo DS games

De Nintendo DS (NDS) is een draagbare spelcomputer van het Japanse bedrijf Nintendo die sinds 2004 op de markt is. De DNS is de opvolger van de Game Boy Advance en Game Boy Advance SP. Ook deze kennen we allemaal nog wel: wie heeft er in zijn kinderjaren immers geen Mario En Donkey Kong gespeeld? De Nintendo DS echter heeft, in tegenstelling tot de Game Boy, twee schermen. Bovendien kun je via een WiFi verbinding tegen al je vrienden met een Nintendo DS spelen. Ook is het apparaat – met dank aan haar lichte gewicht en afmetingen – ook ideaal voor onderweg. Voortaan kun je altijd en overal gamen. Bij BookSpot bestel gemakkelijk online de leukste Nintendo DS games!

Van klassieker tot nieuwste release

Elke gamer kan zijn hart ophalen bij BookSpot. We hebben namelijk een gigantisch assortiment van meer dan 1500 spellen voor je beschikbaar, o.a. voor de PlayStation, Xbox en PC. Ook wanneer je spellen voor de Nintendo DS zoekt kun je bij ons terecht. Je vindt bij ons games in de volgende categorieën: avontuur, actie, sport, simulatie en race. Heb je al gevonden wat je zocht of kun je nog wel wat inspiratie gebruiken qua te kiezen games voor je Nintendo DS? Bekijk dan eens onze best verkochte spellen en lees vooral de recensies die andere gamers voor je gemaakt hebben. Wie weet kom jij nog verrassend leuke spellen tegen!

Wist je dat?

Wist je dat de Nintendo DS twee verschillende cartridge-ingangen heeft? De eerste is voor spellen die speciaal voor de Nintendo DS zijn gemaakt (de spellen op deze pagina dus) en de tweede is voor oudere spellen die oorspronkelijk voor de Game Boy Advance en Game Boy Advance SP gemaakt zijn. Je hoeft je oude spellen dus niet weg te doen! Deze oude spellen zijn overigens voor slechts één beeldscherm gemaakt. Je kiest zelf welk beeldscherm je op de Nintendo DS wilt gebruiken.