Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Bestsellers van de week

Net verschenen

Nu alvast bestellen

Nintendo Wii

De Nintendo Wii is de succesvolle opvolger van de Nintendo GameCube en werd in 2006 voor het eerst verkocht in Japan. Het bekendste element van de Wii (wat in het Nederlands overigens ‘wij’ betekent) is de bewegings- en positiegevoelige afstandsbediening, waarbij de speler de controller bijvoorbeeld ook als een tennisracket, drumstok, zwaard of zelfs als dirigeerstok kan bewegen. Een hele nieuwe manier van gamen dus, waarbij het vooral ook erg leuk is om samen met anderen te spelen (vandaar ook de naam ‘wii’). Niet voor niets werd de Wii een gigantisch succes. In 2013 waren er al meer dan 100 miljoen Wii spelcomputers wereldwijd verkocht. Ook bij BookSpot zijn we fan. Bij ons kun je daarom terecht voor de leukste Nintendo Wii games!

Van sport- tot avontuurspellen

Welke Nintendo Wii spellen zijn jouw favorieten? Zijn het de alom bekende Wii Sports of kies je liever toch voor een klassieke game? Immers bestaan er ook spellen die nog ‘op de oude manier’ afgespeeld kunnen worden op de Wii. Nintendo heeft voor de Wii namelijk ook een tweehandige 'traditionele controller' beschikbaar die op een meer gebruikelijke manier vastgehouden en bediend wordt (en ook kunnen GameCube-controllers aangesloten worden op de Wii). Waar je voorkeur ook naar uit gaat, er is altijd iets naar wens te vinden in het BookSpot assortiment. Bij ons vind je Nintendo Wii games in de categorieën actie, entertainment, sport, simulatie en avontuur. Via de zoekfunctie vind je bovendien snel het spel waar je naar zoekt. Nog geen idee van welk nieuw spel je leuk zou vinden? Neem dan ter inspiratie eens een kijkje tussen de beste verkocht Nintendo Wii spellen en lees vooral de recensies die andere gamers voor je hebben geschreven over de betreffende game!

Wist je dat?

Wist je dat je op de Nintendo Wii ook Nintendo GameCube spellen gespeeld kunnen worden? De controller en de Memory Card moeten dan aan de bovenkant worden aangesloten. Gooi je oude spellen dus vooral niet weg.

Nintendo Wii games kopen bij BookSpot

Heb je inmiddels leuke Nintendo Wii games gevonden? Dan sta je natuurlijk te popelen om ermee te gaan spelen. Wanneer je een online bestelling bij BookSpot plaatst doen we daarom ons best om deze zo snel mogelijk naar je op te sturen. Wanneer je je game op een werkdag voor 16.00 uur besteld, kunnen wij deze meestal dezelfde dag nog opsturen. Voor sommige games duurt het helaas iets langer omdat deze bijvoorbeeld niet op voorraad zijn. Uiteraard wordt de verwachte bezorgtijd altijd naar jou gecommuniceerd. Het thuisbezorgen kost bij BookSpot € 1,99 per bestelling. Is de orderwaarde echter hoger dan € 20,-? Dan rekenen wij géén verzendkosten. Moeite met kiezen tussen meerdere Nintendo Wii games? Bestel ze vooral tegelijkertijd, dat scheelt weer in verzendkosten!

Wat kunnen we verder nog voor je doen?

Bij vragen of opmerkingen over onze producten of je bestelling neem je eenvoudig contact op met de klantenservice van BookSpot. Vul daartoe het contactformulier op de website in, stuur zelf een e-mail, bel of chat met een van onze medewerkers. Je kunt ook in contact met ons komen via Facebook of WhatsApp. We zorgen graag voor antwoord op al jouw vragen!