Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Bestsellers van de week

Net verschenen

Nu alvast bestellen

Nintendo Wii U

De Nintento Wii U is de – in 2012 op de markt uitgebrachte – opvolger van de alom bekende en succesvolle Nintendo Wii. Deze nieuwe spelcomputer is het eerste Nintendo HD-spelsysteem voor thuisgebruik. Vooral de bijhorende controller is revolutionair te noemen en verandert de manier waarop je tot nu toe spellen hebt gespeeld. Met de controller (ook wel: Wii U gamepad) heeft iedere speler voortaan een eigen beeldscherm en dus een eigen perspectief. De televisie is niet altijd langer benodigd voor het spelen van games. Bovendien biedt de Wii U een schat aan multi-player- mogelijkheden. Zo kun je met een internetverbinding bijvoorbeeld tegen gamers over de hele wereld spelen (of tegen je vrienden die toevallig net even niet in de buurt zijn). Begint het al te kriebelen om te gaan gamen? Bij BookSpot vind je de allerleukste Nintendo Wii U games. Zoek dus snel je favoriet uit. Plezier voor het hele gezin gegarandeerd!

Voor iedere gamer een passend Wii U spel

Ben jij een fanatieke gamer? Ben jij altijd op de hoogte wanneer de allernieuwste spellen op de markt komen? Hecht jij waarde aan mooie graphics en geavanceerde mogelijkheden? Of vind je het gewoon leuk om af en toe een potje tegen je broer of zus te spelen? Kun jij je helemaal verliezen in avontuurlijke games waarin je talloze epische quests moet vervullen of houd je juist meer van de ‘gezelschapsspellen’ die je met meerdere personen speelt, zoals Just Dance of Guitar Hero? Wat je voorkeur ook is, je vindt alle spellen voor de Wii U bij BookSpot. Selecteer op categorie om snel te vinden wat je zoekt en kies uit: actie, entertainment, avontuur, sport, strategie of zelfs uit diverse hardware & accessoires. Met de knop ‘reserveer nu' kun je bovendien al kiezen voor de allernieuwste games. Wij van BookSpot zullen dan, zodra de game binnenkomt, een exemplaar voor je opzij leggen en zo snel mogelijk naar je toesturen. Zo loop je nooit een nieuwe game mis!

Wist je dat?

De Wii U is compatible met de meeste Wii spellen, evenals de meeste Wii accessoires, zoals de Wii remote, Wii Nunchuck en Wii Balance Board. Ook is het mogelijk om spelgegevens eenzijdig over te dragen vanaf een Wii naar een Wii U. Heb je de beschikking over een Wii U? Dan kun je dus ook een kijkje nemen tussen ons assortiment Nintendo Wii spellen!

Wii U spellen kopen bij BookSpot

Wii U spellen kopen bij BookSpot is super eenvoudig en altijd veilig. Wij bezorgen jouw gekozen spel(len) bovendien altijd snel thuis. Meestal geldt: op werkdagen voor 16.00 uur besteld, betekent morgen je nieuwe spel al kunnen spelen. Mocht het onverhoopt wat langer gaan duren om jouw Wii U game te leveren, dan geven wij dat altijd bij het betreffende product aan. In de meeste gevallen betaal je geen bezorgkosten. Bij een orderwaarde van meer dan € 20,- is bezorging namelijk gratis (voor bestellingen onder dat bedrag brengen wij € 1,99 bezorgkosten in rekening). Heb je nog vragen over je bestelling of kunnen we je nog ergens anders mee helpen? Neem dan contact op met onze vriendelijke klantenservice. Je kunt ons bereiken via het contactformulier, via de chat op onze website, via e-mail of per telefoon. Zelfs op Facebook en WhatsApp zitten wij achter de knoppen voor je klaar. We helpen graag!