Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Bestsellers van de week

Net verschenen

Nu alvast bestellen

Playstation 4

De PlayStation 4 met alle PS4 games is een van de meest bekende spelcomputers ter wereld. In 1995 bracht het bedrijf Sony Interactive Entertainment de eerste spelconsole uit. Na diverse verbeterde versies kwam in november 2013 de laatste versie van deze populaire spelcomputer uit. Dit apparaat is van diverse gemakken voorzien: zo speel je met je vrienden in een online omgeving, sluit je met behulp van de PlayStation App je tablet of smartphone aan als tweede scherm en laat je anderen meekijken met het spel door gebruik te maken van de ‘share-knop’. Speciaal voor de liefhebbers van PlayStation 4 spellen is BookSpot voortdurend op zoek naar de beste spellen van het moment. Op deze pagina bekijk je de hele collectie!

De collectie PS4 games van BookSpot

Of je nu de uitdaging aangaat als wielrenner in een spannende tour, je tegenstander verslaat tijdens een autorace of de strijd aangaat met criminelen in een misdaadspel: uit de ruime collectie PlayStation 4 games van BookSpot kies je altijd een spel dat jij leuk vindt. BookSpot wil jou dan ook blijven verrassen met je leukste games die je zowel alleen, als online met je vrienden speelt. En dan nog iets: met deze spelcomputer speel je niet alleen de leukste games, PS4 is tevens geschikt om dvd’s mee af te spelen. Ben je niet in het bezit van deze nieuwste spelcomputer? Niet getreurd, ook voor bezitters van de PlayStation 2, Nintendo 3DS en Xbox One heeft BookSpot een collectie samengesteld van de leukste spellen. Zo zit jij iedere keer weer op het puntje van je stoel!

Vragen over Playstation 4 games? Neem contact op met BookSpot

Heb je het spel gevonden dat je zocht? De zoekbalk bovenaan de pagina helpt je bij het vinden van jouw favoriete product. Daarnaast tonen we een overzicht van de best verkochte games en geven we je de mogelijkheid om een reservering te plaatsen voor een PS4 spel dat binnenkort in onze online winkel verschijnt. Want wanneer er een nieuw spel uitkomt, wil jij deze natuurlijk als eerste in je bezit hebben! Direct jouw favoriete PS4 games kopen? Wanneer je boven een bedrag van € 20,- bestelt, dan brengen wij geen verzendkosten in rekening. Indien je jouw bestelling vóór 16.00 uur afrondt, dan worden je games de volgende dag al thuisbezorgd. Heb je vragen en/of opmerkingen over onze service? Neem dan contact op met onze vriendelijke klantenservice via onze chat, telefoon, e-mail, Facebook of WhatsApp. We helpen je graag!