Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

The Elder Scrolls Online - Summerset

The Elder Scrolls Online: Summerset is het volgende hoofdstuk van de veelgeprezen online RPG van Zenimax Online Studios, The Elder Scrolls Online. Dit nieuwe avontuur in de ESO saga stuurt avonturiers en vrienden naar het Summerset eiland. Ontdek het thuis van de High Elves voor het eerst sinds The Elder Scrolls: Arena uit 1994. Ontdek het eiland van Artaeum, het thuis van de mysterieuze Psijic Orde, een groep wijzen die ouder zijn dan de Mage Guild. Het lot van Tamriel is in gevaar en er wordt een oproep gedaan op de helden van ESO om nog een keer de wereld te redden.

The Elder Scrolls Online: Summerset bevat meer dan 30 uur aan content om te ontdekken en breidt het avontuur uit van The Elder Scrolls Online op een innovatieve manier voor zowel ESO veteranen als nieuwe spelers.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN:
- The Elder Scrolls Online: Summerset is het nieuwe hoofdstuk in de ESO-reeks na ESO: Morrowind. De hoofdstukken bieden heel veel uren aan nieuwe content en features voor zowel nieuwe als huidige ESO spelers.

- Reis naar het mysterieuze Summerset:
Summerset is een gigantische nieuwe zone vol met nieuwe personages, verhalen, iconische gebieden en avonturen. Doorkuis een schitterend landschap met tropische meren, bossen vol met kleuren en oogverblindende gebergtes. Bezoek daarnaast enome en prachtige steden die de verfijnde smaak van de High Elves weerspiegelen.

- Compleet nieuwe skills – Maak deel uit van de Psijic Order:
De geheime Psijic Order, de voorlooper van de Mages Guild bekend van andere Elder Scrolls games, verschijnt nu in The Elder Scrolls Online: Summerset. Voor de eerste keer ooit is het mogelijk om naar hun thuiseiland Artaeum af te reizen en deel uit te maken van deze mysterieuze magiërs. Krijg toegang tot mystieke krachten en speel sterke nieuwe vaardigheden vrij.

- Breid je Crafting systeem uit – Juwelen Craften:
Maak kennis in The Elder Scrolls Online: Summerset met de meest aangevraagde feature, een complete nieuwe vaardigheid – Juwelen Craften. Creëer je eigen nieuwe gear om je krachtiger te maken voor je nieuwe avonturen. Maak gebruik van je ervaring en middelen om voordelen te krijgen en te slagen in je quest.

- Nieuwe groep activiteiten:
Werk samen met vrienden en overwin nieuwe uitdagingen zoals een nieuwe Trial, Dungeons, Groep Events en meer.
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
Prijs26,99
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
Prijs26,99

Op werkdagen voor 19:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gemiddelde beoordeling
  • 0 sterren
  • EAN : 5055856419716
  • Taal : Engels
  • Uitvoering : Sony PlayStation 4
  • Verschijningsdatum : 05-06-2018
  • Leeftijdsindicatie : Vanaf 18 jaar
  • Tags : Fantasie, Avontuur, Role Playing Game
  • Afmetingen : 135 x 125 x 21 mm.
  • Gewicht : 120 gr.