Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Bestsellers van de week

Net verschenen

Nu alvast bestellen

Xbox 360

De Xbox 360 werd al in 2005 geïntroduceerd en is tot op heden een zeer populaire spelcomputer onder de liefhebbers van games. Het apparaat werd geproduceerd door Microsoft en concurreert met de PlayStation 3 en Nintendo Wii. De ‘360’ staat voor de ‘oneindigheid’ van deze spelcomputer. Naast het spelen van spellen kun je met het apparaat namelijk ook films, tv-series en sport kijken en luister je naar jouw favoriete muziek of radiozenders. Kortom, met deze spelcomputer kun jij je hele dagen vermaken. Speciaal voor de liefhebbers is BookSpot voortdurend op zoek naar de leukste spellen van het moment. Op deze pagina bekijk je de hele collectie Xbox games!

Xbox Games - Sport, avontuur of simulatie: wat kies jij?

De voorkeur voor Xbox games is per persoon verschillend. Zo gaat de een graag de uitdaging aan in een spannende autorace en krijgt de ander energie van het verslaan van criminelen in een misdaadspel. Omdat BookSpot iedereen wil blijven verrassen met de leukste spellen kies je uit diverse categorieën zoals sport, simulatie, entertainment, avontuur en actie. Speel je graag met je vrienden? Ook dat is mogelijk. Middels een online verbinding vorm je een team met je vrienden, of met andere spelers over de hele wereld. Ben jij in het bezit van de Xbox One? Spellen die zijn ontwikkeld voor de Xbox 360 kunnen in veel gevallen ook op de Xbox One afgespeeld worden. Heb je een andere spelcomputer zoals de PlayStation 4, Nintendo DS of Wii? Dan heeft BookSpot ook voor jou een mooie collectie samengesteld!

Direct jouw Xbox spellen online bestellen

Als liefhebber van de Xbox 360 heb jij één ding gemeen met andere gamers: wanneer er een nieuw spel uitkomt, wil je deze natuurlijk direct kunnen spelen. Via de zoekbalk bovenaan de pagina vind je het spel waar je naar op zoek bent, je bekijkt het overzicht van de best beoordeelde spellen en je krijgt de mogelijkheid om een reservering te plaatsen voor een spel dat binnenkort in onze online winkel verschijnt. Wanneer je jouw bestelling vóór 16.00 uur afrondt, dan ontvang je deze de volgende dag al thuis. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze vriendelijke klantenservice. Wij wensen je veel speelplezier!