De BookSpot Kerst Cadeau Shop is open

Deze kerst is voor iedereen anders dan we gewend zijn. Reden te meer om het tijdens de kerstdagen extra gezellig te maken thuis. Verzamel pakjes onder de boom of verwen het hele gezin met een gezelschapsspel. In de Kerst Cadeau Shop van BookSpot kies je makkelijk en snel uit de allerleukste kerstcadeaus. We hebben de bestseller cadeaus voor je op een rijtje gezet.

Korting voor kerst 

Natuurlijk vind je in de Kerst Cadeau Shop acties & aanbiedingen. Zoals je bij BookSpot gewend bent. Je krijgt 10% korting op heel veel actuele toptitels. De leukste kerstcadeaus voor jezelf, of voor iemand anders. Tijdens de kerstvakantie geniet je van 3 dvd’s voor 25,-. Handig, want zo kan iedereen kiezen. Echte bingewatchers gaan voor de boxsets met 50% korting. Ook een ideaal cadeau voor onder de kerstboom. Voor muziekliefhebbers hebben we 2 cd’s voor 16,-. Deze cadeautjes klinken altijd goed. En zoek je een bestseller boek voor onder de boom? We hebben ze handig gerangschikt op genre. Kies uit de beste thrillers, kerstromans, kookboeken of kinderboeken.

Gratis verzending

Laat je kerstcadeaus dit jaar gratis bezorgen met de actiecode KERST21 Dat kan natuurlijk thuis, maar je kunt ook het adres van iemand anders opgeven. Speel dit jaar voor kerstman en verwen iedereen die dit jaar op afstand moet blijven met een fraai cadeau. Zo is iedereen toch dichtbij.

Kom shoppen in de Kerst Cadeau Shop! Fijne kerstdagen allemaal.