Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Actievoorwaarden

Stapelkorting: zo werkt het

Van 10 tot en met 17 december 2018 krijg je bij BookSpot stapelkorting op alle films, series en muziek (dat zijn cd’s, lp’s, muziekdvd’s en -blu-rays). Bij 2 producten krijg je 10% korting, bij 3 of meer producten krijg je 15% korting. Op andere categorieën krijg je geen korting.

  1. Kies je producten
  2. Vul bij het afrekenen de actiecode STAPEL2018 in
  3. De korting wordt verrekend over alle producten die meedoen

Veel stapelplezier!

Onlangs verschenen

Muzieknieuws

De muziek van het najaar

Het najaar barst weer van de nieuwe cd’s en lp’s. Veel artiesten verrassen hun fans met een nieuw album, en daarnaast verschijnen natuurlijk ook verschillende jaaroverzichten. Bekijk hier een overzicht van de belangrijkste releases.

Alvast te reserveren

Iedereen luistert naar muziek. Omdat het zo veel met ons doet. Vaak bepaalt het moment wat we willen horen. En andersom kan een nummer je ineens heel sterk aan iets herinneren. De klanken raken onze diepste zelf. Dat is de kracht van muziek.

Zo divers is muziek

Muziek maken is zo oud als de mens zelf. Het woord is een afgeleide van het Griekse ‘mousikè’: kunst van de muzen. En zo divers als de muzen, zo groot is de variatie aan muziekstijlen. Van klassieke muziek tot jazz, van popmuziek tot rock, maar ook van dance en hip-hop tot soul. En het mooie aan muziek is dat het voor iedereen is! Van welk genre je ook houdt, wat je leeftijd ook mag zijn: iedereen kan en mag genieten van zuivere klanken, ruige gitaren, opzwepende beats en de meest prachtige stemgeluiden.

Vandaag je favoriete cd kopen is morgen luisteren

Alle muziek heeft ook iets gemeen: er is een opeenvolging van tellen, een ritme waardoor je wordt geboeid en vaak zelfs wilt bewegen. Melodieën die je te allen tijde wilt beluisteren. Maar muziek is ook ongrijpbaar. Daarom kopen fans een cd van hun lievelingsmuziek en favoriete orkest, band of artiest. Bij BookSpot verzamelen we de beste muziek van toen en van nu. Of je nu thuis op de bank luistert, onderweg naar je werk of tijdens het sporten: jouw volgende cd bestel je online bij BookSpot. Selecteer op genre, bekijk de best beoordeelde cd’s én reserveer jouw favoriete nieuwkomer.

Kopen in onze winkel werkt eenvoudig én snel: wanneer je vóór 23.00 uur bestelt, heb je morgen al muziek in huis.