Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Actievoorwaarden

Stapelkorting: zo werkt het

Van 10 tot en met 17 december 2018 krijg je bij BookSpot stapelkorting op alle films, series en muziek (dat zijn cd’s, lp’s, muziekdvd’s en -blu-rays). Bij 2 producten krijg je 10% korting, bij 3 of meer producten krijg je 15% korting. Op andere categorieën krijg je geen korting.

  1. Kies je producten
  2. Vul bij het afrekenen de actiecode STAPEL2018 in
  3. De korting wordt verrekend over alle producten die meedoen

Veel stapelplezier!

Muziek

Filters

Filters

  • Meer Recent  
  • Meer Levertijd  
  • Meer Serie  

The Beatles

The Beatles, wie kent ze niet? Eén van de populairste, invloedrijkste én bestverkopende bands uit de popgeschiedenis. Een opmerkelijk gegeven voor een band die maar relatief kort heeft bestaan. Het viertal uit Liverpool was ‘slechts’ actief tussen 1950 en 1960 en bestond uit de leden John Lennon, Paul McCartney, George Harrison en Ringo Starr. Hun muziek was geïnspireerd op Amerikaanse rhythm-and-blues en ontvouwde zich gaandeweg tot een veel breder genre. John Lennon en Paul McCartney golden als de belangrijkste liedjesschrijvers van de groep. In hun korte bestaan, hebben ze indrukwekkend en veelzijdig palet van liedjes achtergelaten, die we nog dagelijks op de radio voorbij horen komen. Denk bijvoorbeeld maar aan Yesterday, Lucy in the Sky with Diamonds of Yellow Submarine.

Lees meer

Christoff

In de voorbije vijf jaar heeft Christoff een onnavolgbaar succesparcours afgelegd in de Vlaamse showbizz. Met zijn recente single Mijn nr 1 staat hij voor de 9de keer op rij op nr. 1 in de Vlaamse Ultratop Top 10. Zijn albums werden stuk voor stuk met een platinum award bekroond en in tussentijd wist Christoff een succesvolle carrière in Duitsland uit te bouwen.
In dit jubileumjaar, waarin hij 20 jaar carriere viert, brengt ARS het album Christoff & Vrienden op de markt. Een unieke verzameling duetten, waarmee Christoff zijn collega’s/vrienden en zijn fans wil bedanken voor hun steun en vriendschap.

Christoff De Bolle werd geboren op 18 juni 1976.
Het begon voor hem allemaal in 1991 door zijn deelname aan de VTM-soundmixshow met het nummer Voor jou van Luc Steeno. In dat zelfde jaar kwam ook meteen zijn eerste single uit Ik voel me zo goed.

In 1992 werd de fanclub opgericht die ondertussen is uitgegroeid tot een van de grootste van Vlaanderen. In dat jaar nam hij een eerste duet op met zus Lindsay Liefde is meer dan een woord. 1995 was het jaar waarin hij zijn allereerste grote hit scoorde Onder de toren, een nummer dat intussen is uitgegroeid tot een absolute Christoff klassieker.

Maar het grote succes komt er eigenlijk pas in 2006. Met Eenmaal komt voor jou die dag scoort Christoff met de hulp van ARS na lange tijd weer een nr 1 hit. Een nieuwe frisse sound die ook ‘niet schlagerfans’ meteen weet te bekoren. Al snel blijkt dat Christoff uit het juiste hout gesneden is om tot de Vlaamse Top te behoren.

Zijn in 2007 uitgebrachte album Blauwe ogen wordt goud en de Duitse versie van het titelnummer is meteen de aanzet tot de start van zijn Duitse carrière.
Dat jaar maakt Christoff ook zijn debuut op het Schlagerfestival in Hasselt. Ook dat is een megasucces en al snel krijgt Christoff de titel, de ‘koning van de polonaise’.

De succestrein lijkt niet te stoppen. De hits volgen elkaar op. Een ster en Zeven zonden worden grote hits.

Het daarop volgende album Zeven zonden uit 2008 wordt bij de release al meteen met goud bekroond en haalt de Top van de Ultratop charts.
De grootste concurrentie in de zomer van 2008 krijgt Christoff trouwens van zijn eigen zus Lindsay. Zij strijdt met haar grote broer om de 1ste plaats in de hitparades, want ook haar debuutsingle Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat wordt een grote hit.

Inmiddels ontpopt Christoff zich meer en meer tot een live performer en de eerste concerten van Christoff met zijn eigen band doen het uitstekend.

In de lente van 2009 is Christoff trouwens de absolute trekker van het Schlagerfestival in Hasselt. Hij trekt het feestje op gang met de langste polonaise ooit. Ook Duitsland raakt meer en meer in de ban van Christoff en zijn polonaise. De Duitse debuutsingle van Christoff Deine Blauen Augen haalt de Top 10 van de airplaycharts en het debuutalbum komt meteen binnen in de Top 30.
Christoff is te gast in de grootste Duitse TV-shows en weet zich zo snel naam te maken. Hij krijgt de volledige Duitse pers op zijn hand. ,,Der Superstar aus Belgien’’ wordt een begrip.

Met 1001 Nachten haalt Christoff in Vlaanderen in 2009 zijn tweede platinum album op rij.
De titel van Schlagerkoning doet Christoff alle eer aan want het album verkoopt in geen tijd meer dan 25.00 stuks, opnieuw platina dus! In Vlaanderen zijn het enkel The Sunsets die beter doen. 2009 wordt voor Christoff het beste jaar uit zijn carriere, met albums in Duitsland en Vlaanderen en ondertussen 5 nummer één hits op rij. Er lijkt geen limiet meer te staan op het succes van Christoff.

Het in 2010 uitgebrachte album Alle Hits, een verzamel CD, met ook de hitsingle ’t Is weer tijd voor de polonaise wordt het best verkochte album van Christoff tot nu toe, met ruim 32.000 verkochte exemplaren.

In 2010 maakt Christoff zijn eerste Duitse toernee samen met de Duitse megapopulaire tv-host Florian Silbereisen. Ook live is ‘Der Superstar aus Belgien’ een hit in Duitsland. Daarom mag Christoff in 2011 opnieuw op toer met Florian en zijn ze samen zo’n 3 maanden onderweg en geven ze concerten in 5 Europese landen.

2011 werd een onvergetelijk jaar voor Christoff. De debuutsingle uit zijn album Christoff & Vrienden werd het duet Niemand laat zijn eigen kind alleen met Willeke Alberti. Het wordt de 8ste nummer 1 hit op rij. Christoff gaat niet alleen in Duitsland, maar ook in Vlaanderen live op toer met zijn eigen band en zorgt overal waar hij komt voor een geweldige ambiance en ware polonaisefeesten. Het album Christoff & Vrienden komt meteen binnen op nr.1 in de Ultratop albumcharts...een unieke prestatie! Met de single Mijn nr 1 staat hij ook voor de 9de keer op rij op nr. 1 in de Vlaamse Ultratop Top 10! Opvolger Sweet Caroline wordt de grootste Vlaamse hit van 2011 en staat wekenlang op nr.1, de 10de!! op rij voor Christoff. Op 19 november 2011 sluit Christoff officieel dit jubileumjaar af met een groots opgezet Christoff & Vrienden concert in de Ethias Arena in Hasselt. Van het album Christoff & Vrienden gingen er tot op heden al meer dan 25.000 ex. over de toonbank, dik platina dus!

Lees meer

K3

K3 is een populaire meidengroep uit Vlaanderen die liedjes maakt voor jonge kinderen. Naast muziek, spelen ze ook in films, musicals en zijn er boeken verkrijgbaar van de groep. De oorspronkelijke groep bestond uit de Belgische zangeressen Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts. Met deze bezetting brak K3 door in 1999. Sinds 2015 bestaat de groep echter uit de zangeressen Klaasje Meijer, Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn die het stokje hebben overgenomen. De liedjes zijn vooral geschreven voor kinderen en gaan over thema’s als liefde en doorzettingsvermogen. Ze worden geschreven door Miguel Wiels, samen met Alain Vande Putte en Peter Gillis.

Lees meer

Herman van Veen

Herman van Veen (Utrecht, 14 maart 1945) is een virtuoos en veelzijdig podiumkunstenaar met een enorme staat van dienst. Geen Nederlandse artiest wordt zo gevierd in de internationale theaters als deze Utrechtse duivelskunstenaar. L’Olympia, Carré, Friedrichstadtpalast, Carnegie Hall, schijnbaar moeiteloos zingt hij zijn repertoire in vier talen. In 1965 beklom Van Veen voor het eerst het podium en sindsdien reist hij met zijn voorstellingen de wereld rond. Hij speelt viool, zingt, schrijft, componeert, regisseert, acteert, schildert en is de geestelijke vader van de wereldberoemde stripfiguur-eend Alfred Jodocus Kwak. Van zijn hand verschenen tot op heden 176 cd’s, 21 dvd’s en een zeventigtal boeken. Van Veen zet zich al meer dan vijftig jaar actief in voor de rechten van het kind, is jarenlang goodwill-ambassadeur voor Unicef en mag zich – naast de vele internationale onderscheidingen die hem ten deel vielen- Professor Honoris Causa van de Martin Buber University Brussel/Kerkrade noemen en heeft een Eredoctoraat aan de Vrije Universiteit Brussel omwille van zijn humanitaire inzet, zijn consequente houding tegen elke vorm van onrecht en zijn verdediging van het vrije woord. Sinds november 2012 bestaat het ‘Herman van Veen Arts Center', gelegen in het hart van een bijna 100 hectare groot natuurgebied in Soestduinen Nederland, een centrum dat vooral jonge kunstenaars een plek wil bieden hun begaafdheden te ontwikkelen en te tonen.

Lees meer

Michael Buble

Er is maar één stem die zo klinkt en die je meteen herkent. Charmeur, entertainer en inmiddels superster Michael Bublé (9 september 1975). Zijn grote doorbraak in Nederland beleeft hij in 2005, met onder meer de singles Feeling good en het zelfgeschreven Home. Michael Bublé, geboren in Burnaby, Canada, groeit op met zijn opa’s jazzalbums. Op jonge leeftijd wordt de Canadese Michael Steven Bublé door zijn opa gevraagd, of hij iets voor hem wil doen. Hij wil dat Michael de liedjes zingt waar hij zo veel van houdt. Michael begin met het oefenen van nummers als Stardust en Melancholy baby. Door zijn typerende stemgeluid wint Michael op zeer jonge leeftijd al lokale talentenjachten, maar wordt ook net zo vaak gediskwalificeerd vanwege zijn jonge leeftijd. Zijn opa, die loodgieter is, biedt vervolgens lokale muzikanten aan om gratis klusjes te doen. In ruil hiervoor vraagt hij of Michael een keer met hen op het podium mee mag zingen. Al snel kan niemand meer om Michael Bublé heen. Als Michael 17 is, heeft hij al een uitgebreid repertoire op zijn naam staan. Hij wint nationale talentenjachten en brengt in eigen beheer een aantal albums uit. Al snel wordt de muziek door onder andere filmmakers opgepikt, die het gebruiken voor soundtracks.

Lees meer