Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer
Nu 10% korting op alles! Ook op nieuw verschenen boeken Actievoorwaarden

10% korting op alles!

Actievoorwaarden:
In verband met de gereglementeerde boekenprijs geven we geen korting op boeken waarop al korting wordt gegeven.
Je ziet je korting in de winkelmand nadat je bent ingelogd.

Muziek

Filters

Filters

  • Meer Recent  
  • Meer Levertijd  
  • Meer Serie  

Christoff

In de voorbije vijf jaar heeft Christoff een onnavolgbaar succesparcours afgelegd in de Vlaamse showbizz. Met zijn recente single Mijn nr 1 staat hij voor de 9de keer op rij op nr. 1 in de Vlaamse Ultratop Top 10. Zijn albums werden stuk voor stuk met een platinum award bekroond en in tussentijd wist Christoff een succesvolle carrière in Duitsland uit te bouwen.
In dit jubileumjaar, waarin hij 20 jaar carriere viert, brengt ARS het album Christoff & Vrienden op de markt. Een unieke verzameling duetten, waarmee Christoff zijn collega’s/vrienden en zijn fans wil bedanken voor hun steun en vriendschap.

Christoff De Bolle werd geboren op 18 juni 1976.
Het begon voor hem allemaal in 1991 door zijn deelname aan de VTM-soundmixshow met het nummer Voor jou van Luc Steeno. In dat zelfde jaar kwam ook meteen zijn eerste single uit Ik voel me zo goed.

In 1992 werd de fanclub opgericht die ondertussen is uitgegroeid tot een van de grootste van Vlaanderen. In dat jaar nam hij een eerste duet op met zus Lindsay Liefde is meer dan een woord. 1995 was het jaar waarin hij zijn allereerste grote hit scoorde Onder de toren, een nummer dat intussen is uitgegroeid tot een absolute Christoff klassieker.

Maar het grote succes komt er eigenlijk pas in 2006. Met Eenmaal komt voor jou die dag scoort Christoff met de hulp van ARS na lange tijd weer een nr 1 hit. Een nieuwe frisse sound die ook ‘niet schlagerfans’ meteen weet te bekoren. Al snel blijkt dat Christoff uit het juiste hout gesneden is om tot de Vlaamse Top te behoren.

Zijn in 2007 uitgebrachte album Blauwe ogen wordt goud en de Duitse versie van het titelnummer is meteen de aanzet tot de start van zijn Duitse carrière.
Dat jaar maakt Christoff ook zijn debuut op het Schlagerfestival in Hasselt. Ook dat is een megasucces en al snel krijgt Christoff de titel, de ‘koning van de polonaise’.

De succestrein lijkt niet te stoppen. De hits volgen elkaar op. Een ster en Zeven zonden worden grote hits.

Het daarop volgende album Zeven zonden uit 2008 wordt bij de release al meteen met goud bekroond en haalt de Top van de Ultratop charts.
De grootste concurrentie in de zomer van 2008 krijgt Christoff trouwens van zijn eigen zus Lindsay. Zij strijdt met haar grote broer om de 1ste plaats in de hitparades, want ook haar debuutsingle Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat wordt een grote hit.

Inmiddels ontpopt Christoff zich meer en meer tot een live performer en de eerste concerten van Christoff met zijn eigen band doen het uitstekend.

In de lente van 2009 is Christoff trouwens de absolute trekker van het Schlagerfestival in Hasselt. Hij trekt het feestje op gang met de langste polonaise ooit. Ook Duitsland raakt meer en meer in de ban van Christoff en zijn polonaise. De Duitse debuutsingle van Christoff Deine Blauen Augen haalt de Top 10 van de airplaycharts en het debuutalbum komt meteen binnen in de Top 30.
Christoff is te gast in de grootste Duitse TV-shows en weet zich zo snel naam te maken. Hij krijgt de volledige Duitse pers op zijn hand. ,,Der Superstar aus Belgien’’ wordt een begrip.

Met 1001 Nachten haalt Christoff in Vlaanderen in 2009 zijn tweede platinum album op rij.
De titel van Schlagerkoning doet Christoff alle eer aan want het album verkoopt in geen tijd meer dan 25.00 stuks, opnieuw platina dus! In Vlaanderen zijn het enkel The Sunsets die beter doen. 2009 wordt voor Christoff het beste jaar uit zijn carriere, met albums in Duitsland en Vlaanderen en ondertussen 5 nummer één hits op rij. Er lijkt geen limiet meer te staan op het succes van Christoff.

Het in 2010 uitgebrachte album Alle Hits, een verzamel CD, met ook de hitsingle ’t Is weer tijd voor de polonaise wordt het best verkochte album van Christoff tot nu toe, met ruim 32.000 verkochte exemplaren.

In 2010 maakt Christoff zijn eerste Duitse toernee samen met de Duitse megapopulaire tv-host Florian Silbereisen. Ook live is ‘Der Superstar aus Belgien’ een hit in Duitsland. Daarom mag Christoff in 2011 opnieuw op toer met Florian en zijn ze samen zo’n 3 maanden onderweg en geven ze concerten in 5 Europese landen.

2011 werd een onvergetelijk jaar voor Christoff. De debuutsingle uit zijn album Christoff & Vrienden werd het duet Niemand laat zijn eigen kind alleen met Willeke Alberti. Het wordt de 8ste nummer 1 hit op rij. Christoff gaat niet alleen in Duitsland, maar ook in Vlaanderen live op toer met zijn eigen band en zorgt overal waar hij komt voor een geweldige ambiance en ware polonaisefeesten. Het album Christoff & Vrienden komt meteen binnen op nr.1 in de Ultratop albumcharts...een unieke prestatie! Met de single Mijn nr 1 staat hij ook voor de 9de keer op rij op nr. 1 in de Vlaamse Ultratop Top 10! Opvolger Sweet Caroline wordt de grootste Vlaamse hit van 2011 en staat wekenlang op nr.1, de 10de!! op rij voor Christoff. Op 19 november 2011 sluit Christoff officieel dit jubileumjaar af met een groots opgezet Christoff & Vrienden concert in de Ethias Arena in Hasselt. Van het album Christoff & Vrienden gingen er tot op heden al meer dan 25.000 ex. over de toonbank, dik platina dus!

Lees meer

De Toppers

In 2005 zijn de Toppers (Gerard Joling, René Froger en Gordon) ontstaan. Ieder jaar gaven ze een spectaculair optreden in de Amsterdam Arena. In 2008 verliet Gerard Joling de groep. Hij werd vervangen door Jeroen van der Boom. In 2009 verliet Gordon de groep. Beiden keerden begin december 2009 terug. Sindsdien gaan de Toppers verder als kwartet. Elk jaar geven de Toppers een concert in de Amsterdam Arena met covers van klassiekers, eigentijdse bewerkingen van welbekende discoknallers en medleys. Ook zijn er elk jaar gastoptredens van bekende artiesten.In 2009 vertegenwoordigden de Toppers Nederland tijdens het Eurovisie Songfestival met het nummer Shine. Het nummer kreeg slechts 11 punten en hiermee behaalde Nederland de zeventiende plaats.

Lees meer

Eminem

Eminem is de artiestennaam van de in 1972 geboren Marshall Bruce Mathers III. De Amerikaanse rapper, die ook regelmatig zijn alter ego Slim Shady gebruikt, debuteerde in 1999 met het album The Slim Shady LP. Met het nummer My name is scoorde Eminem in 1999 zijn eerste grote hit. Een jaar later verscheen zijn tweede album The Marshall Mathers LP (2000) met daarop de hit Stan, een samenwerking met de Britse zangeres Dido. In 2002 kwam de single Without me uit van The Eminem Show, deze scoorde een nummer 1 hit in Nederland. In de semi-autobiografische film 8 Mile (2002) laat Eminem zien dat hij ook over acteertalent beschikt. De titelsong Lose yourself leverde hem een Oscar op voor de beste soundtrack. In 2004 komt het nummer Just lose it van het album Encore (curtains up) uit. Een jaar later besluit Eminem te stoppen met optreden. In december van dat jaar brengt hij nog een album, Curtain Call: The Hits uit. Na afwezigheid van een paar jaar keert Eminem in 2009 terug met het album Relapse met daarop de single Crack a bottle. In 2010 volgt het album Recovery, waarop Eminem terugkeert naar zijn oude vertrouwde sound.

Lees meer

Il Divo

Il Divo bestaat uit vier uiterst getalenteerde mannen ( David Miller, Sebastien Izambard, Urs Buhler en Carlos Marin) met geschoolde stemmen, die bekende nummers naar een nieuw niveau brengen, waar de grens tussen pop en klassiek vervaagt. Il Divo zingt in het Frans, Italiaans, Engels, Spaans en Latijn.

Lees meer

Jan Smit

In 1997 brak Jan Smit als twaalfjarig jongetje door met het nummer Ik Zing Dit Lied Voor Jou Alleen, een ode aan zijn oma. Daarna bleef de Volendammer actief als zanger, maar dat leverde weinig succes op. Met hulp van ervaren songschrijvers, en teksten met meer volwassen onderwerpen, belandde Smit vanaf 2005 weer aan de top van de hitlijsten. Sindsdien is hij ongekend populair. Zelfs in Duitsland heeft Jan Smit een grote fanschare. Sinds een aantal jaar vormt de zanger samen met de Belg Christoff en de Duitser Florian Silbereisen het succesvolle schlagertrio Klubbb3.

Lees meer