Brutalism (Five Years Of Brutalism)
Prijs
29,99

1 - 2 Weken

In de vijf jaar sinds de release van Brutalim, heeft IDLES veel bereikt, waaronder een nummer één album, uitverkochte tours en festivaloptredens over de hele wereld. De opvolger, Joy As an Act of Resistance, bracht de band naar de UK (en daarbuiten) en maakte de weg vrij voor het kolossale ultra Mono' - het eerste Britse nummer 1 album van de band. CRAWLER van vorig jaar bevatte de de buzz-saw urgentie die hun inmiddels wereldwijde fanbase was gaan verwachten, maar breidde het geluid uit met meer melodieuze en introspectieve nummers. Bij elke stap heeft de band een schat aan toegewijde supporters - van de vroege doorbraken die ze kregen door Steve Lamacq en BBC 6 Music, het onafhankelijke live muziek circuit en de ongelooflijke AF Gang fanclub.
Om dit te vieren brengen we een limited edition heruitgave uit van het debuut studio album 'Five Years of Brutalism'. Deze heruitgave heeft alternatief artwork ontworpen door Joe Talbot, en is geperst op kersenrood vinyl, gelimiteerd tot 10k exemplaren wereldwijd en uitgebracht op Partisan Records. Naast de fysieke heruitgave, brengen we een speciaal digitaal deluxe album uit, met zowel het originele studio album, evenals een live album van Brutalism, opgenomen vanaf de BBC Introducing Stage op Glastonbury 2022.
Ten slotte zal de band een speciale feestelijke luisterpartij organiseren op de dag van de release voor fans op YouTube (vergelijkbaar met degene die we deden voor de release van CRAWLER). We zijn momenteel bezig met het samenstellen van een long-form video die de tracklist van het album zal volgen, met beelden uit de carrière van de band tot nu toe (fan video's, live video's, officiële muziek video's, sessies, etc). De viewing party zal in première gaan op het YouTube-account van de band, en zal na afloop overschakelen naar privé. Het belangrijkste is echter dat dit luisterfeest een gloednieuwe video voor de studioversie van 1049 Gotho, geregisseerd door Joe Talbot zelf.

0 | 0