Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Bestsellers van de week

Net verschenen

Nu alvast bestellen

Jazz, Blues, Country & Folk

In de tijd van de slavernij zongen Afrikaanse slaven troostende liederen tijdens het harde werk op de plantages. Na de afschaffing van de slavernij trokken veel voormalige slaven naar grote steden in de Verenigde Staten, zoals New Orleans. Vanwege de grote werkeloosheid eind 19e en begin 20e eeuw maakten veel jongeren daarom muziek op straat: de muziekstromingen blues en later ook de meer geïmproviseerde muziekstijl jazz waren geboren. De Afrikaanse muziek mengt zich met andere genres zoals country en de Europese folkmuziek. Speciaal voor de liefhebbers van de akoestische gitaar, trompet, piano en mondharmonica is BookSpot voortdurend op zoek naar de beste blues, country, folk en jazz cd’s van nu, en van toen!

Jazz cd: verhalen vastgelegd

BookSpot is meer dan alleen een boekwinkel. Jou blijven verrassen en inspireren doen we niet alleen door het verzamelen van de beste verhalen vastgelegd op papier, maar ook dankzij de vele verhalen vastgelegd op cd. Iedere kunstvorm vertelt op een eigen manier een verhaal, geschiedenis die niet vergeten mag worden en waar we van kunnen blijven leren. En welke muziekstromingen kunnen dat beter dan blues, country, jazz en folk? Even ontsnappen aan de realiteit en je laten meeslepen in de klanken van de meest prachtige instrumenten en stemgeluiden. Lach, huil, zing of dans met jouw favoriete artiesten!

Jazz muziek bestellen bij BookSpot doe je zo

Bij BookSpot zoek je op je gemak naar je favoriete jazz, blues, folk of country cd. Jouw favoriete artiesten zoeken op naam? Dat kan via de zoekbalk bovenaan de pagina. Ook tonen we de best beoordeelde, best verkochte en nieuwste cd’s én geven we jou de mogelijkheid om een reservering te plaatsen voor een cd die binnenkort in onze online winkel verschijnt. Zo ben je altijd verzekerd van de beste muziek. Bestellen werkt heel eenvoudig: wanneer je jouw bestelling voor 23.00 afrondt, dan mag je de cd’s de volgende dag al thuis verwachten. Vragen of opmerkingen over onze service? Neem dan contact op met onze klantenservice via 0900 – 8324 (€ 0,50 cent per gesprek). We zitten voor je klaar op werkdagen van 09.00 – 16.00 en zaterdag van 10.00 – 16.00 uur. We wensen je veel luisterplezier!