Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Bestsellers

Net verschenen

Alvast te reserveren

Klassiek

De oorsprong van klassieke muziek ligt in de middeleeuwen. Deze stijl werd toen ook wel ‘geschoolde muziek’ genoemd, voortgebracht door de westerse kerk in die tijd. Ook werd deze muzikale vorm voorheen ‘serieuze muziek’ genoemd, omdat dit genre een tegenhanger vormt van populaire muziekstijlen zoals pop, jazz en volksmuziek. Tegenwoordig zien we steeds vaker een mix tussen deze genres, zoals een combinatie van klassieke muziek met elektronische klanken. Klassieke muziek kopen via de webshop van BookSpot was nog nooit zo makkelijk. Op deze pagina verrassen we jou met de mooiste en meest inspirerende klassieke muziek van toen, en van nu!

Jouw favoriete klassieke muziek kopen doe je bij BookSpot!

Klassieke muziek kent diverse stromingen. Eén ding is zeker: over smaak valt niet te twisten. Houd je van instrumentale klassiekers van bijvoorbeeld de bekende componist Bach of ga je voor de eigentijdse klanken van pianist Ludovico Einaudi? Ook geven we jou de keuze uit diverse opera cd’s, we laten je luisteren naar de meest prachtige stemgeluiden van koren, we laten je opgaan in de klanken van aria’s die op muzikale wijze de meest uiteenlopende gevoelens weten uit te drukken en je kiest uit tal van religieuze muziekstukken. En wil jij je graag verdiepen in het genre klassieke muziek, maar weet je niet goed waar te beginnen? Selecteer dan op de best verkochte en best beoordeelde klassieke cd’s van BookSpot, bepaald door klanten die je voorgingen. Weet je al precies welke nieuwste cd’s jij per se wilt hebben? Dan reserveer je gewoon alvast. Kortom: voldoende aanbod en voor ieder wat wils!

Vragen aan BookSpot? Neem contact op

Altijd op zoek naar de mooiste klanken en nooit uitgeluisterd raken: dat zijn liefhebbers van klassieke muziek. Klassieke cd’s kopen bij BookSpot werkt dan ook heel eenvoudig: zoek je favoriete album via de zoekbalk bovenaan de pagina en bestel direct via de webshop. Wanneer jij jouw klassieke cd vóór 23.00 uur bestelt, dan wordt deze de volgende dag al thuisbezorgd. Heb je vragen en/of opmerkingen over de service van BookSpot? Neem dan contact op met onze klantenservice via 0900 – 8324 (€ 0,50 cent per gesprek). We beantwoorden je vragen graag op werkdagen van 09.00 – 16:00 uur en zaterdag van 10.00 – 16:00 uur. Veel luisterplezier!