Geïnspireerd en beïnvloed door verschillende stijlen muziek, is ‘Mirage’ diverser dan eerdere Armin albums. Zijn samenwerking met Sophie Ellis-Bextor, ‘Not Giving Up On Love’, is een perfect voorbeeld daarvan en combineert het beste uit twee werelden.

Armin:“De Nervo Sisers, die onder andere David Guetta’s ‘When Love Takes Over’ hebben geschreven, Sophie Ellis-Bextor en ik kwamen samen om de vocalen voor ‘Not Giving Up On Love’ te schrijven. Ik keek er ontzettend naar uit met hen samen te werken. We gaven de track een analoge touch, met echte drums, om het dat pop-rock gevoel mee te geven. We hebben ook een top lijn met piano op de track gezet, evenals de vocalen van Sophie, een absolute winnaar. Het is een zwoel zomernummer met een fantastische vocaal die gegarandeerd in je hoofd gaat zitten en je meteen opvrolijkt.”

‘Mirage’ staat vol met muzikale fusies en verrassende interpretaties, van de orkestrale titeltrack ‘Mirage’, diepe trancer ‘I Don’t Own You’ en housy ‘Feels So Good’ tot het sfeervolle ‘Take A Moment’ en feel-good nummer ‘Drowning’. 16 tracks die laten horen dat Armin in de afgelopen jaren als artiest nog meer is gegroeid.

3 - 5 Werkdagen