Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer
Nu 10% korting op alles! Ook op nieuw verschenen boeken Actievoorwaarden

10% korting op alles!

Actievoorwaarden:
In verband met de gereglementeerde boekenprijs geven we geen korting op boeken waarop al korting wordt gegeven.
Je ziet je korting in de winkelmand nadat je bent ingelogd.

Bestsellers

Net verschenen

Alvast te reserveren

Muziek

Wanneer we spreken over popmuziek hebben we het niet over een bepaalde muziekstroming. Dit genre is voornamelijk gericht op de populariteit van de muziek, vandaar ook de benaming ‘pop’, waar een breed publiek naar luistert. Een van de eerste ‘popidolen’ was Elvis Presley, die in de jaren vijftig voor vele jongeren een muzikant was waar zij zich aan spiegelden. Typerend aan deze populaire muziek zijn de grote massa’s fans en het geschreeuw en gejuich tijdens concerten. Bekende en veelbeluisterde nummers behalen posities in hitlijsten, die door diverse radiozenders worden samengesteld. Speciaal voor de liefhebbers van populaire muziek is BookSpot voortdurend op zoek naar de beste top 100 cd’s van nu, en van toen!

Popmuziek: top 100 cd’s, nostalgie én meer!

Jou blijven inspireren en verrassen. Dat is ons doel. BookSpot is daarom meer dan een online boekwinkel. Naast boeken verzamelen wij ook pop cd’s waarmee jij je uren kunt amuseren. Zo maak je jouw kerst compleet met beste kerstnummers allertijden, zing je meer met de beste muziek van eigen bodem, haal je jeugdherinneringen op met kinder- en jeugdliederen of luister je naar populaire instrumentale muziek. Zing, dans, lach en geniet van pop cd’s: van greatest hits tot songfestivalnummers!

Bestellen bij BookSpot doe je zo

Bij BookSpot zoek je op gemak naar jouw favoriete popmuziek. Bekende nummers waar je nooit naar uitgeluisterd wilt raken op één cd. Pop zoek je via zoekbalk bovenaan de pagina vind je het album of de popartiest waar je naar op zoek bent. We tonen de best beoordeelde, best verkochte en nieuwste cd’s én we geven je de mogelijkheid om een reservering te plaatsen voor een cd die binnenkort in onze winkel verschijnt. Wanneer je jouw bestelling voor 23.00 uur afrondt, dan wordt je cd de volgende dag al thuisbezorgd. Vragen of opmerkingen over onze service? Neem dan contact met ons op. Wij wensen je veel luisterplezier!