Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Bij BookSpot kun je als trouwe boekenkoper een fijne korting opbouwen. Hoe dat werkt?

  • Je bestelt boeken zoals je dat in elke andere (online) boekwinkel doet.
  • Na je 3e aankoop binnen één jaar, krijg je tot 20% korting op de Vaste Klanten collectie.
  • Je krijgt 10% korting op nieuwe boeken opgenomen in de Vaste Klanten collectie (tot 6 maanden vanaf datum verschijnen) en tot 20% korting op alle andere boeken in de Vaste Klanten collectie.
  • Hiervoor moet je dan wel Vaste Klant worden bij BookSpot. Dit doe je bij het afrekenen.
  • Wanneer je Vaste Klant bent verzenden we je bestelling altijd gratis, ook als het bedrag minder dan € 19,95 is.
  • Je houdt je korting zolang je meer dan 3 boeken per 12 maanden koopt.
  • Onze Vaste Klanten collectie is groots: je kiest uit meer dan 32.500 Nederlandstalige boeken.
  • Er is één uitzondering. De aankoop van een BookSpot cadeaukaart telt niet mee voor het opbouwen of verlengen van je Vaste Klanten korting.

Dus: je krijgt tot 20% korting op de Vaste Klanten collectie na je 3e aankoop binnen een jaar. Je houdt ‘m zolang je meer dan 3 boeken per 12 maanden blijft bestellen.

Nog niet helemaal helder? Lees de ervaring van Annet

Annet's eerste boek

Natuurlijk niet haar eerste boek ooit, maar wel haar eerste boek bij BookSpot. Een vriendin vertelde haar over onze korting. Als boekenliefhebber wil ze daar ook van profiteren. Annet maakt een account aan en koopt haar eerste boek bij BookSpot.

Hoe krijg je korting?
Filmavondje

De volgende keer bestelt Annet een dvd voor een filmavondje. En een BookSpot cadeaukaart voor een vriendin. De cadeaukaart geldt niet als een aankoop waarmee Annet Vaste Klanten korting opbouwt, de film wel.

Wat draagt niet bij aan korting?
In de koffer

De zomer staat voor de deur en Annet bestelt 2 boeken voor op het strand. Ze heeft nu binnen een jaar meer dan 3 aankopen gedaan. Annet wordt Vaste Klant bij BookSpot en krijgt tot 20% korting op een boek uit de Vaste Klanten collectie dat ouder is dan 6 maanden.

Op welke boeken krijg je als Vaste Klant korting?
Pakjesavond

De feestdagen komen eraan, en als liefhebber verrast Annet mensen graag met een boek. Ze profiteert met deze aankoop opnieuw van 10 tot 20% korting.

Hoe lang geldt je recht op korting?

Goed om te weten

We belonen Vaste Klanten graag met korting op Nederlandstalige boeken.

We geven de korting omdat we je graag stimuleren om regelmatig (dus meer dan 3 keer per jaar) een boek te kopen. Lezen stimuleren is onze missie.

De korting voor Vaste Klanten geldt op Nederlandstalige boeken. De eerste zes maanden na verschijning mogen we op grond van de Vlaamse Gereglementeerde Boekenprijs maximaal 10% korting geven. Daarna is de korting tot 20%, mits we daarvoor toestemming hebben van de uitgever. Dat zijn trouwens de meeste boeken: de Vaste Klanten collectie telt meer dan 32.500 titels (!).

Hoe je weet dat je een boek met korting kunt kopen? Je ziet het vanzelf: dan staat er een Vaste Klanten prijs bij.

Momenteel tellen BookSpot cadeaukaarten niet mee voor het opbouwen of verlengen van je Vaste Klanten korting.

Als Vaste Klant krijg je de korting als je binnen een jaar na je eerste aankoop, ook je vierde aankoop doet. Of als je meer dan 3 aankopen in één keer doet. Je verlengt je korting elke keer als je binnen 12 maanden weer een aankoop doet, met uitzondering van cadeaukaarten dus. In Mijn BookSpot zie je altijd hoe je korting ervoor staat. Je krijgt van ons een seintje via e-mail of post zodra je korting dreigt te vervallen, maar je bent nooit verplicht om iets te kopen.

Bij BookSpot werken boekenspecialisten. Naast dat wij alle toplijsten van Nederland en België presenteren, halen wij ook de verborgen parels naar voren en stellen we toplijsten samen om je te inspireren.

Als je Vaste Klant bent geven wij ook persoonlijk advies. Dan ervaar je zelfs een persoonlijke afgestemde winkel, zodat je snel vindt wat je zoekt.